Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 96 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Плюшени играчки

Показани са 1-20 от общо 102 артикул(а)

Свързани блог публикации

Магазин Kidso знае какво приятно чувство носят плюшените играчки  за всяко дете. Те го обгръщат с пухкава топлина и се превръщат в любимо приятелче за сън и игра.

Заложете на вълнуващите модели с интересни мултиактивни  функции, които ще стимулират подобряване на всички сетива на вашето любопитно бебе. Те могат да вибрират, да издават дрънкащи звуци и са идеални за развиване на цялостните когнитивни умения. Невероятните активни играчки ще провокират всеки малък изследовател да опита какво се прави с техните орнаменти, релефни части, рингове и други аксесоари. Те спомагат за задвижване на двигателните функции и гарантират огромно забавление. Детето може да разполага със своята весела играчка навсякъде у дома, навън и на разходка. Тя ще му носи чувство на сигурност, ще го фокусира към игриви начинания и с нея ще бъде истински щастливо. Някои модели могат да се  закрепват към кошара и количка и имат променлива форма с висящи играчки и звуци, които ще привлекат вниманието на всяко бебе.

Материалите, използвани за изработката на пухкавите приятели, са обезопасени и подходящи за деца над 0+месечна възраст. Висококачествения памук, полиестер и други материали осигуряват безвредна употреба, като са базират на световните директиви за стандарт.

Тези меки и весели играчки с приятни цветове ще зарадват всяко бебе и ще му предоставят възможност да опознава света. Чрез комбинацията си от различни текстури и цветове, децата ще усъвършенстват сетивните си възприятия и визуалната си памет, което е съществено при малките деца.

Нашият плюшен свят гарантира сладки сънища и забавна игра с невероятните мечета, зайчета, еднорози, кученца, маймунки и жирафчета, както и много други животинки с щастливи личица. Те са дело на международни производители, които обгръщат децата с гальовния си усет за спокойствие като Tuc tuc, Fisher price, Artesavi, Clementoni и други, грижещи се за детското развитие марки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими