• Намалена цена

Бавно растящо плюшено скуиши - Еднорог унисекс

WD002U
Trustpilot stars
Цена: 9,67  лв
10,99 лв
Спестявате 1,32 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.7 кг

  • Години: 3+ години
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Унисекс
  • Материал: Полиестерни фибри и полиуретанова пяна

Плюшена играчка или скуиши? А защо не и двете? Тази очарователна играчка с форма на еднорог лесно ще се превърне в любимия аксесоар за цялото семейство.

Скуишитата са модерни съвременни играчки, радващи се на особена популярност както сред деца от бебешка до тийнейджърска възраст, така и, нерядко, сред самите им родители. Думата скуиши идва от английското “squish”, което означава стискам, мачкам, или сплесквам. Когато стиснете малката плюшена играчка с пълнеж от полиестерни фибри и полиуретанова пяна в ръката си, тя бавно ще възвърне първоначалната си форма. Повторението на това действие носи различни усещания според възрастта на ползвателя. За най-малките то е изключително занимателно и забавно, докато повечето тийнейджъри и възрастни го описват като силно удовлетворяващо и редуциращо нивата на стрес действие.

Играта и мачкането на скуишито могат да подобрят сензорните възприятия и фината моторика на деца около и над три години, докато при по-големите деца играчката може да бъде добър способ за понижаване на тревожността и дори туширане на някои от проявите на свръхактивност. По същество, скуишито е определяно като анти-стрес играчка, която обаче съвместява в себе си предимствата на разнообразния дизайн и безкрайните варианти на персонализация според възрастта и предпочитанията на детето/възрастния.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

https://www.youtube.com/watch?v=bas9gstqM-U&feature=youtu.be
Ина Молерова
2020-07-10 15:16:00
Comment rating
Поръчах го, за да надхвърля 50 лева за безплатна доставка. Стои в колата и когато е в столчето винаги си играе с него и е спокойна.

П. Йорданова
2020-07-09 15:15:00
Comment rating
Купихме 2 за да са първите играчки на бебето. Няма какво да им се скъса, нямат твърди части, които да го наранят. Могат и да се перат.

Дени Добрева
2020-07-05 13:25:00
Comment rating
Като дете имах плюшено лъвче. С него спях и не се разделях. Дори пътувахме с него. Сега детето ми има скуиши. Реших да го подтикна в избора, защото е по-малко и по-лесно се пренася.

С. Красимирова
2020-07-05 09:45:00
Comment rating
Мека топчеста плюшена играчка с приятен аромат. Смачкваш я и след 2-3 минути си е върнала формата.

Петра Дянкова
2020-07-03 15:10:00
Comment rating
Меко и приятно скуиши. Като го получих видях, че има всички етикети за текстилен продукт, чисто е и е опаковано добре. Дори е ароматизирано. Сега като го изпера ще се смесят и ароматите на препарата, с който пера.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими