• Намалена цена

Бавно растящо плюшено скуиши - Куче унисекс

WD008D
Trustpilot stars
Цена: 9,67  лв
10,99 лв
Спестявате 1,32 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.7 кг

  • Години: 3+ години
  • Цвят: Кафяв
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Унисекс
  • Материал: Полиестерни фибри и полиуретанова пяна

Плюшена играчка или скуиши? А защо не и двете? Тази очарователна играчка с форма на кученце лесно ще се превърне в любимия аксесоар за цялото семейство.

Скуишитата са модерни съвременни играчки, радващи се на особена популярност както сред деца от бебешка до тийнейджърска възраст, така и, нерядко, сред самите им родители. Думата скуиши идва от английското “squish”, което означава стискам, мачкам, или сплесквам. Когато стиснете малката плюшена играчка с пълнеж от полиестерни фибри и полиуретанова пяна в ръката си, тя бавно ще възвърне първоначалната си форма. Повторението на това действие носи различни усещания според възрастта на ползвателя. За най-малките то е изключително занимателно и забавно, докато повечето тийнейджъри и възрастни го описват като силно удовлетворяващо и редуциращо нивата на стрес действие.

Играта и мачкането на скуишито могат да подобрят сензорните възприятия и фината моторика на деца около и над три години, докато при по-големите деца играчката може да бъде добър способ за понижаване на тревожността и дори туширане на някои от проявите на свръхактивност. По същество, скуишито е определяно като анти-стрес играчка, която обаче съвместява в себе си предимствата на разнообразния дизайн и безкрайните варианти на персонализация според възрастта и предпочитанията на детето/възрастния.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя

https://www.youtube.com/watch?v=cxkMa_hUDO8&feature=youtu.be
Пламена Иванова
2020-12-29 20:10:59
Comment rating
Забавна играчка
Мека и приятна на допир!

Ивана Симеонова
2020-12-27 19:52:18
Comment rating
Скуиши
Супер сладко и мекичко е това скуиши

Корнелия Петкова
2020-12-22 20:48:02
Comment rating
Куче скуиши
Малко, меко и компактно кученце.

Daniela Peneva
2020-12-07 10:38:16
Comment rating
Скуиши
Плюшена играчка приятна на допир с антистрес ефект.

И. Русева
2020-07-10 13:19:00
Comment rating
Не знаех какво е скуиши. Тези нови думи не винаги ми харесват, но след като прочетох за какво става въпрос, направо се влюбих в това кученце. Няма значение възрастта. Всеки обича да гушка нещо мекичко и да го мачка.

Х. Ковачева
2020-07-09 07:43:00
Comment rating
Живеем в напрегнато и динамично време и всеки от нас, включително и децата ни са подложени на стрес. Добре е когато сме напрегнати да има как да понижим напрежението. Точно това можем да направим с тази мека играчка и ако тя е с формата на нещо, което харесваме, например малко кученце, ефекта е още по-голям.

Радостина Игнатова
2020-07-06 09:05:00
Comment rating
Детето ми винаги се радва на нови играчки. Хареса ми това плюшено кученце и го поръчах, въпреки че не знаех какво точно да очаквам. Когато го получихме още повече го харесахме. Меко, сладко и може да се хвърля даже и като топка.

Десислава Абаджиева
2020-07-02 13:57:00
Comment rating
Комбинацията на нещо за мачкане и плюшена играчка е умна идея. Много е приятна на пипане и наистина има успокояващ ефект. Терапия на такава достъпна цена трудно може да се намери. Поръчах си това кученце-скуиши и не съжалявам.

Олга Попова
2020-07-01 17:25:00
Comment rating
Детето ми обича плюшените играчки, но аз имам резерви към тях. Не всички могат да се перат или почистват. Това скуиши ми хареса, защото позволява да се изпере с вода и сапун. Затова го поръчах и сегa съм спокойна за здравето на моя малчуган.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими