• Намалена цена

Бавно растящо плюшено скуиши - Сова за момиче

WD017O
Trustpilot stars
Цена: 9,67  лв
10,99 лв
Спестявате 1,32 лв
Спестявате 12%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.7 кг

  • Години: 3+ години
  • Цвят: Розов
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момиче
  • Материал: Полиестерни фибри и полиуретанова пяна

Плюшена играчка или скуиши? А защо не и двете? Тази очарователна играчка с форма на сова и цветове на мента и малина, лесно ще се превърне в любимия аксесоар за цялото семейство.

Скуишитата са модерни съвременни играчки, радващи се на особена популярност както сред деца от бебешка до тийнейджърска възраст, така и, нерядко, сред самите им родители. Думата скуиши идва от английското “squish”, което означава стискам, мачкам, или сплесквам. Когато стиснете малката плюшена играчка с пълнеж от полиестерни фибри и полиуретанова пяна в ръката си, тя бавно ще възвърне първоначалната си форма. Повторението на това действие носи различни усещания според възрастта на ползвателя. За най-малките то е изключително занимателно и забавно, докато повечето тийнейджъри и възрастни го описват като силно удовлетворяващо и редуциращо нивата на стрес действие.

Играта и мачкането на скуишито могат да подобрят сензорните възприятия и фината моторика на деца около и над три години, докато при по-големите деца играчката може да бъде добър способ за понижаване на тревожността и дори туширане на някои от проявите на свръхактивност. По същество, скуишито е определяно като анти-стрес играчка, която обаче съвместява в себе си предимствата на разнообразния дизайн и безкрайните варианти на персонализация според възрастта и предпочитанията на детето/възрастния.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

https://www.youtube.com/watch?v=yMNA2gM6vPU&feature=youtu.be
Евдокия Ценова
2021-06-02 07:23:26
Comment rating
Скуиши
Много е приятна на допир. Подходяща е за малки и големи.

Пламена Иванова
2020-12-29 20:09:57
Comment rating
Забавна играчка
Децата ми се забавляват много!

М. Тошева
2020-07-12 15:55:00
Comment rating
Много сладка играчка, момиченцето ми се е привързало към нея! Всеки ден си играе стискайки я, а вечер спи със скуишито. Доволна съм, продуктът изглежда точно като на снимките и наистина е много удовлетворяваща играта с него.

Мириам Динева
2020-07-12 12:25:00
Comment rating
Играчката се води за деца, но дъщеря ми, която е тийнейджърка също се е зарибила по тези скуишита. Твърди, че й помага в стресови ситуации, често я виждам с него, очевидно й влияе добре. Доволна съм от продукта и бих поръчала пак!

Р. Тодорова
2020-07-07 17:53:00
Comment rating
Купих такива скуишита и за трите си деца. Много са нашумели последно време, малките им се радват и не ги оставят дори за минута. Този тип играчки са добър подарък, тъй като се харесват на малки и на по-пораснали деца.

Елица Искренова
2020-07-05 09:45:00
Comment rating
Тази играчка е идеална за нервни деца. Откакто сме купили това скуиши дъщеря ми е много спокойна. Изглежда, че стискането на плюшкото й се отразява успокояващо и по-рядко има изблици на гняв. Вече го носим навсякъде с нас, тя отказва да го пусне!

Ваклина Добрева
2020-07-02 18:16:00
Comment rating
Това е третото скуиши, което купувам за по-малкото ми дете. Много се харесват този тип играчки, защото чувството от стискането им е приятно и успокоятващо. Взимам по едно скуиши винаги с мен за да я разсейвам, когато усетя, че е кисела и ще се разплаче. Работи безотказно!

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими