• Намалена цена

Бавно растящо плюшено скуиши - Зайче за момиче

WD024R
Trustpilot stars
Цена: 9,67  лв
10,99 лв
Спестявате 1,32 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.7 кг

  • Години: 3+ години
  • Цвят: Розов
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момиче
  • Материал: Полиестерни фибри и полиуретанова пяна

Плюшена играчка или скуиши? А защо не и двете? Тази очарователна играчка с форма на зайче лесно ще се превърне в любимия аксесоар за цялото семейство.

Скуишитата са модерни съвременни играчки, радващи се на особена популярност както сред деца от бебешка до тийнейджърска възраст, така и, нерядко, сред самите им родители. Думата скуиши идва от английското “squish”, което означава стискам, мачкам, или сплесквам. Когато стиснете малката плюшена играчка с пълнеж от полиестерни фибри и полиуретанова пяна в ръката си, тя бавно ще възвърне първоначалната си форма. Повторението на това действие носи различни усещания според възрастта на ползвателя. За най-малките то е изключително занимателно и забавно, докато повечето тийнейджъри и възрастни го описват като силно удовлетворяващо и редуциращо нивата на стрес действие.

Играта и мачкането на скуишито могат да подобрят сензорните възприятия и фината моторика на деца около и над три години, докато при по-големите деца играчката може да бъде добър способ за понижаване на тревожността и дори туширане на някои от проявите на свръхактивност. По същество, скуишито е определяно като анти-стрес играчка, която обаче съвместява в себе си предимствата на разнообразния дизайн и безкрайните варианти на персонализация според възрастта и предпочитанията на детето/възрастния.

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

https://www.youtube.com/watch?v=VBxCrPXn7Hc&feature=youtu.be
Stefka Stefanova
2020-10-05 11:56:15
Comment rating
bavno rastqshto plusheno skuishi
supersko e! trqbvashe da porucham edno i za men

Валентин Тодоринов
2020-08-28 09:06:23
Comment rating
Здравейте
Моето дете не излиза никъде без играчката.Страхотна е..Благодаря

Дамла Шекир
2020-07-06 01:24:00
Comment rating
Към тази играчка ме привлече описанието "скуиши". Прочетох какво означава и осъзнах, че е моног подходяща за дъщеря ми, която от понякога ме щипе. Поръчах играчката и от тогава малкото ми момиченце се занимава с нея като я стиска и се забавлява да гледа как възвръща формата си.

Калинка Слваова
2020-07-05 19:21:00
Comment rating
Дъщеря ми, на четири години, много обича да гушка меки играчки. Поръчах сладкото скуиши зайче и когато го получихме тя веднага го гушна, усети колко е нежна и мекичко и от тогава са неразделни дори и в легълцето й.

Лили Любенова
2020-07-05 01:29:00
Comment rating
Знам такива терапевтични топки за възрастни, за намаляване на стреса, но комбинацията на този ефект с детска играчка е гениална идея. Децата имат не по-малка нужда от възрастните от намаляване нивото на напрежение и в допълнение това да става под формата на игра.

Лея Пеева
2020-07-03 23:36:00
Comment rating
Обичам плюшени играчки, въпреки че отдавна не съм дете. Поръчах си скуиши зайчето като си представих как ще мога да го мачкам и колко ще е мекичко. Очакванията ми се оправдаха. Стархотна терапия почти без пари.

Малина Пеева
2020-07-02 13:17:00
Comment rating
За мен е много важно играчката на детето ми да може да се поддържа чиста. Затова ми хареса плюшеното зайче. Освен че е компактно като топка, може лесно да се изпере с топла вода и сапун, а тогато изсъхне нищо в него не е променено: нито цвета, нито формата.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими