• Намалена цена

Бебешки комплект за изписване с принт на мечета, бяло и синьо

V21459
Trustpilot stars
Цена: 29,99  лв
49,99 лв
Спестявате 20,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Момче
Цвят син

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Син
  • Година: 2021
  • Пол: Момче
  • Материал: 100% Памук
  • Ръкав: дълъг
  • Крачол: дълъг и къс
  • Деколте: обло

Допълнителни характеристики: Бебешки комплект в комбинация от бял и син цвят, включващ: бебешка шапка, ританки с дълги крачоли и ръкави, боди с къс ръкав, ръкавички и лигавник. Шапката е важна част от облеклото на бебетата, тъй като осигурява нужната за бебешката глава защита. Използването на ританките и бодито едновременно е много подходящо, защото могат да затоплят тялото на новороденото много бързо. Ръкавичките също са от полза, тъй като могат да предпазят нежната бебешка кожа от неволни наранявания. Всяка част от комплекта е изработена от 100% памук. Памукът е естествена тъкан, която осигурява мекота и намалява риска от алергични реакции. Мечето космонавт, избрано за дизайна на комплекта, символизира началото на новото пътешествие, което очаква вашият малчуган. Изписването на новороденото е едно от най – важните събития за всяко семейство. Производителят Rock a bye създава качествен и изключително красив комплект именно за този ден.  Бебешкият комплект обикновено включва няколко основни дрехи за бебета. Тези сетове са предназначени да улеснят родителите при обличането на малките им деца с подбрани по цвят части, които са удобни и практични.
Типичният бебешки комплект може да включва тениска или боди, чифт ританки или клин и подходяща шапка или лигавник. Дрехите обикновено са изработени от меки, дишащи материали като памук или бамбук и могат да имат забавни модели или дизайни, които се харесват както на бебета, така и на родители.
Бодито е основата на бебешкия комплект, осигурявайки удобно основно облекло, което помага на бебетата да са на топло. Ританките или клиновете често са проектирани така, че да се обличат и събуват лесно, с еластични колани, които прилягат плътно, без да са прекалено стегнати.
Подходящата шапка или лигавник е приятно и функционално допълнение към бебешкия комплект. Шапките помагат да се затоплят главите на бебетата, докато лигавниците предпазват дрехите от петна и лигавене. И двата аксесоара могат да се съгласуват с останалата част от комплекта за дрехи в унисон.
Като цяло бебешкият комплект е практичен и удобен вариант за родители, които искат да се погрижат за удобството и стила на малките си деца. Независимо дали търсите сладко облекло за специален повод или за ежедневно носене, бебешкият комплект може да бъде чудесен избор.
ROCK A BYE BABY бебешки комплект за изписване с принт на мечета, бяло и синьо за момче, комплект от пет части за изписване.
Произведен от мека и удобна 100% памучна материя в нежен син и бял цвят.
Съдържа: бебешка шапка в бяло с принт на мечета, гащеризон с дълъг ръкав и дълги крачоли в бяло с принт на мечета, боди с къс ръкав в синьо, ръкавички в нежно синьо и лигавниче с мече в синьо.
 

Съдържа: бебешка шапка, ританки с дълъг ръкав и дълги крачоли, боди с къс ръкав, ръкавички и лигавниче.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя

Роксана Борисова
2023-07-05 16:58:40
Comment rating
Отличен продукт!
Комплектчето е просто невероятно! Не съм очаквала такова качество! Страшно съм доволна от избора си!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими