Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 30 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Комплекти за изписване

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е цял сет от дрехи, за момче или момиче, които са синхронизирани по цвят и размер. Друго название за комплекти е „костюми“.

Това са комплекти от дрехи и пелени, подходящи за новородени деца и малки бебета. Те осигуряват пълен комплект за Вашето дете, като в същото време са синхронизирани и подбрани в подхождащи си или допълващи се цветове. Съществуват и комплекти за новородени. Те са огромно улеснение за младите родители. В суматохата и еуфорията на появата на нов член на семейството, с тези комплекти си гарантирате, че няма да забравите нищо с основно значение за Вашето бебе. Тези комплекти можете да намерите тук: https://kidso.bg/bebeta/drehi/komplekti-za-izpicvane/

Това са комплект от горна и долна част дрехи за момче или момиче. По този начин си гарантирате, че дрехите са в един стил, цветово са правилно подбрани и са с единна номерация.

Много често комплектът от две части струва по-малко, отколкото ако купите горната и долната част отделно. По-важно е, че много често комбинациите са направени единствено и само да се продават в комплект. Дрехите са съчетани по размер, цвят и материи.  Това улеснява избора Ви и гарантира, че детето ще е облечено в стил.

Свързани блог публикации

„За да осигурим всичко необходимо на появилото се на бял свят мъниче за неговото изписване от болничното заведение!” Това е определението за нас, като магазин целящ да обгрижи нуждите на родителите и техните малки деца. Комплектите за изписване са чудесен вариант, който събира всичко необходимо за бебето по този специален повод.

Също така са прекрасен избор за подарък, с който ще задоволите желанията на всяка майка, поради следните причини.

  • Те съдържат различни компоненти за облеклото на бебето, като всеки различен комплект може да побира  3, 4, 5,6, 10, дори 20 отделни части. Съобразени с нуждите на нежното създание те могат да съдържат боди, камизолка, ританки, шапка, ръкавички за новородено, бандани и лигавници, чорапки, кърпи, хавлии, пелени и одеяла, както и с включени аксесоари като клипс за залъгалка и интересна плюшена играчка.
  • Всички те следват собствена линия на дизайн, като са проектирани да следват крехките бебешки форми за максимално удобство и комфорт
  • Снабдени са с тик-так копчета и закопчаване тип-прегърни ме, фини ластични ограничители в кръста, ръцете и краката, изработени от деликатни и меки материи.
  • Използваните тъкани са антиалергични и антибактериални, осигуряващи лесно обличане, защита на тялото и мек допир по бебешката кожа.
  • Моделите са, както за топлите сезони, така и за студените месеци, а разнообразието от цветове няма как да не ви зарадва. Има весели животински апликации, фигурални принтове, природни мотиви, сладки надписи и други интересни дизайни.

Нежната пелена ще обгръща телцето на бебето, ръкавичките ще го предпазват от надраскване, а кърпичките и лигавниците ще предпазват дрешките от намокряне.

Моделите са със сертифицирано качество и са изработени по световните норми за безопасност, следващи растежа на бебето. Магазинът предлага комплекти на марки, утвърдили своя професионализъм в световен мащаб като LILY AND JACK, BLUE SEVEN, Inter Baby, Tuc tuc и други, неотстъпващи по качество.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими