Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

69 лв. 70 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Електрически кани

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е бърз, безопасен и удобен ел. уред , с който за секунди ще затоплите нужното количество вода. Ще можете да приготвяте топли напитки или вкусни ястия.

Да, бъдете уверени, че ел. кани са напълно безопасни за употреба . Някои от моделите, които предлагаме на kidso.bg, са с уникална тройна система за сигурност: термична защита срещу включване на каната без вода функция за автоматично изключване след махане от стойката функция за автоматично изключване при достигане на точката на кипене

Да, утвърдените брандове и модели разполагат със свалящ се филтър против калциране на водата. За секунди ще подгреете чиста вода за всички ваши нужди в домакинството.

Каните използват много по-малко електроенергия за подгряване на водата, в сравнение с котлоните или микровълновите печки. Пестите от сметките за ток, получавате прецизен и бърз уред.

Да, на повечето кани им отнема от 2 до 4 минути , за да заври водата. При някои модели може да изберете до каква температура да достигне течността в каната. Приготвянето на различни храни или напитки изисква различна температура на водата – за черен чай, например, е подходяща врялата вода, но за някои видове напитки – по-хладка.

Свързани блог публикации

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими