Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 51 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Кутии и термоси

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Термосите и термокутиите за съхранение, които са версия на термосите, са удачно средство за съхранение на храна и напитки . С помощта на термоизолираните съдове е възможно храната да се запази топла или студена за няколко часа. Така си гарантирате, че детето Ви ще яде полезна, здравословна и качествена храна.

Най-честите изисквания към тях са: Най-добра термоизолзция, за да се забави топлообменът с околната среда възможно най-дълго. Съдът да е предвиден за определен тип - за храна или за напитки, за да може подредбата и организацията и да е лесна за детето. Кутиите и термосите трябва да са леки и с привлекателен дизайн , за се носи от децата с удоволствие. Чантите да са с такова покритие, че да позволят да се мият лесно.

Термосите трябва да са организирани с двойни стени, за да има най-добра изолация.  Нормалното време за тооплообмен в термос е около пет до седем часа. Горещата храна или течност се запазва в термос за около пет часа.  Студените храни или течности се запазват такива за около седем часа.

По-устойчивите и качествени модели са пригодени и могат да се мият в съдомиялна машина.

Нормален термос събира около 300 мл. Това е достатъчното количество храна или течност нужна за едно хранене навън. Най-големите индивидуални термоси съдържат около 450 мл.

широки? Термосите, които са по-тесни са предназначени за течности. Те често и са с по-тесни гърла и са по-удобни за пиене . Ако желаете да съхранявате храна, по-подходящия формат са ниски съдове с широки гърла.

Свързани блог публикации

Термосите и термокутиите за съхранение, които са версия на термосите, са удачно средство за съхранение на храна и напитки. С помощта на термоизолираните съдове е възможно храната да се запази топла или студена за няколко часа. Така си гарантирате, че детето Ви ще се храни с полезна, здравословна и качествена храна.

Това е удачно решение за краткосрочно запазване на хранителните качества на храните и напитките. Използват се по време на разходки в парка, излет в планината, обяд на училище и други подобни поводи.

Термосите за напитки, кутиите за храна обикновено имат двойни стени с изолация помежду им. Най – често това гарантира по – бавен топлообмен с околната среда и по този начин храните и напитките запазват първоначалната си температура за максимално дълго време.

Нормалното време за топлообмен в термос е около пет до седем часа. Горещата храна или течност се запазва в термос за около пет часа. Студените храни или течности се запазват такива за около седем часа.

Термокутиите и термосите могат да са изработени от най – разнообразни материали.  Най-добрият материал за изработка на термоси е неръждаемата стомана.

Той е здрав, трудно може да се счупи съдът и е много лесен за миене и поддръжка. За съжаление металът е по – тежък от алтернативни материали, но ги превъзхожда по устойчивост.

Най - качествените и сигурни модели са пригодени и могат да се мият в съдомиялна машина. Тази опция е изрично комуникирана на опаковката на съда. За да Ви служат тези съдове дълги години, следвайте стриктно предписанията за миене и поддръжка, дадени от производителя.

Термосите са с различна вместимост и форма. Типичната стандартна вместимост за термос за дете е около 300 мл. Термосите, които са по-тесни са предназначени за течности. Те често и са с по-тесни гърла и са по-удобни за пиене. Ако желаете да съхранявате храна, по-подходящия формат са ниски съдове с широки гърла.

Термосите и кутиите за хранене трябва да имат надеждно затваряне.  То е нужно, за да се гарантира оптимална изолация, да не се случва по невнимание да не бъдат затворени и съответно да потекат.

От друга страна надеждността трябва да е балансирана и с това, че трябва да се отварят лесно – все пак най – често този тип съдове ги използват и съответно отварят майки и деца.

При нас ще намерите широка гама уреди, от множество производители и марки. Те се различават по форма, вид, вместимост и др. Това е така, защото се стремим да Ви дадем много възможности и видове кутии и термоси, които да отговорят на различни цели и предназначения.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими