Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 69 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Кутии и термоси

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Термосите и термокутиите за съхранение, които са версия на термосите, са удачно средство за съхранение на храна и напитки . С помощта на термоизолираните съдове е възможно храната да се запази топла или студена за няколко часа. Така си гарантирате, че детето Ви ще яде полезна, здравословна и качествена храна.

Най-честите изисквания към тях са: Най-добра термоизолзция, за да се забави топлообменът с околната среда възможно най-дълго. Съдът да е предвиден за определен тип - за храна или за напитки, за да може подредбата и организацията и да е лесна за детето. Кутиите и термосите трябва да са леки и с привлекателен дизайн , за се носи от децата с удоволствие. Чантите да са с такова покритие, че да позволят да се мият лесно.

Термосите трябва да са организирани с двойни стени, за да има най-добра изолация.  Нормалното време за тооплообмен в термос е около пет до седем часа. Горещата храна или течност се запазва в термос за около пет часа.  Студените храни или течности се запазват такива за около седем часа.

По-устойчивите и качествени модели са пригодени и могат да се мият в съдомиялна машина.

Нормален термос събира около 300 мл. Това е достатъчното количество храна или течност нужна за едно хранене навън. Най-големите индивидуални термоси съдържат около 450 мл.

широки? Термосите, които са по-тесни са предназначени за течности. Те често и са с по-тесни гърла и са по-удобни за пиене . Ако желаете да съхранявате храна, по-подходящия формат са ниски съдове с широки гърла.

Свързани блог публикации

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими