Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
3 лв. 18 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко

Почистване на шишета

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Що се отнася до хигиената на детските аксесоари за хранене, онлайн магазинът предлага специално проектирани модели четки за  почистване на бебешките шишета. Независимо дали са в комплект с няколко броя или са самостоятелни артикули, моделите имат изключително полезна функция, защото достигат до труднодостъпни места и.Те са създадени с удължени дръжки, за да са удобни при употреба върху различни по големина и форма повърхности.

Някои модели разполагат с комбинирана четка с гъба, като в долната част на четката има специални канали за почистване на биберон. Други имат извита глава за максимален достъп до всички ъгли по формата. 

Могат да бъдат с гъба с различна степен на повърхност, както и само с найлонови косъмчета, които са дълготрайни и не нарушават повърхността на предмета, който почистват.  Разполагат с гумирана част по дръжката за лесно захващане, предотвратяващо пързаляне, хигиенна вакуумна поставка за удобно съхранение и поставяне в близост до мивката или кукичка за закачане.

В зависимост от модела четките могат да бъдат широки за лесно и бързо почистване, както и с фин размер за по-деликатни малки пространства за почистване като вентилната система. Този вид служи за измиване, както на резервоара, така и за тръбичката. Те присъстват в набора на много комплекти като неизменен помощник и са пригодени за ежедневна употреба. Може да ги срещнете в комплекти шишета за хранене и други комплекти. 

Направени и изработени по стандарта за безопасност, те изключват съдържанието си на парабени и други вредни елементи. Дизайнът им съчетава ергономична дръжка със свежи цветове, които ще допълнят комплекта ви от хигиенни уреди. 

Артикулите могат да бъдат почиствани в съдомиялна машина на горния ред, ако е зададено в инструкциите от производителя. Американската марка Dr Brown's, полската BabyOno, немската NUK и др. като лидери в производството на детски аксесоари за хранене и почистване,  предоставят тези висококачествени артикули.

Продуктът е добавен към желани продукти