Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 37 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Почистване на шишета

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това не се препоръчва. Детският имунитет е много по-нисък от този на възрастните.  Възможно е да прехвърлите на детските шишета бактерии , които за Вас не са опасни, но за детето са болестотворни. Традиционните уреди за почистване не са практични .  Те не могат да достигнат до всички ъгли на шишето и могат да създадат затруднения на майката.  В допълнение те не са пригодени за почистване на биберони.

Материалите, които се използват са дунапрен, найлонови косъмчета на четката или силиконови бодли, които заместват традиционните косъмчета.  Без значение кой материал се използва, важно в четката да се мие редовно, да се изсушава и чак тогава да се прибира за съхранение по шкафове или чекмеджета.

От млякото остават утайки , неразтворени части по стените на шишето, както и тънък мазен филм от мазнините в млякото .  Всичко това, оставено да изсъхне води до упорито замърсяване, което не се отстранява лесно. След употреба изплаквайте всяко шише веднага.  Това ще облекчи измиването им в последствие. Съберете шишетата от няколко хранения и ги накиснете в купа с гореща вода.  Миенето на няколко шишета едновременно ще спести от Вашето време. Използвайте само препарати за бебешки съдове или обикновен сапун. След накисването разтъркайте с препарат и четка всяко шише.  За бибероните използвайте по-малки специални четки.  Трябва да сте сигурни, че няма място, което е труднодостъпно и да не сте измили.  Такива ъгли и извивки са огнища на бактерии. Изплакнете обилн о с гореща вода и оставете да изсъхне. Шишета и биберони , за които производителите им са оказали, че е разрешено, може да се мият в горното отделение на съдомиялната машина.

Използване в съдомиялна – самата четка също трябва да се почиства.  Ако това е възможно да се прави в съдомиялна машина, това би било голямо улеснение. Собствена стойка – някои четки имат собствена стойка – застанали на нея те съхнат най-добре и се съхраняват лесно. Комплект с малка четка за биберони.  Често почистването на биберона се пренебрегва.  Използването на неподходящ накрайник води до скъсване на биберона. Ергономична дръжка и неплъзгаща се дръжка – дръжката на четката за шише трябва да е достатъчно дъга, захващането да е неплъзгащо, за да е удобно за работа. Влиза в шише с тясно гърло – четката за бебешки шишета трябва да е изчислена по размер така, че да влиза и работи успешно и в шишета с тясно гърло. Гъба, която не наранява бибероните и не драска шишетата – повечето четки за шишета завършват с дунапренена гъба.  Тя е замислена, за да пази шишетата от нараняване да не се драскат и бибероните от прокъсване. Гъбата да съхне бързо – за да не се образуват болестотворни бактерии в частта от дунапрен, гъбата трябва да е със структура, която да съхне бързо. Найлонови или силиконови четки, които не драскат шишето – космите на четката трябва да са от изкуствен материал, защото той старее по-бавно и не благоприятства развитието на микроорганизми .  Те трябва да са достатъчно твърди, за да почистват добре, но не прекалено твърди, за да не надраскват и нараняват шишето.

Свързани блог публикации

Почистването на бебешките шишета е част от ежедневието на майката.  В периода на интензивни грижи за детето е необходимо всичко да става организирано, бързо и навреме.

Четките за бебешки шишета са приспособление, което работи бързо и ефективно.  Те са предвидени да достигнат до всяка част на шишето и без да се губи време и излишни усилия да почистят мазнините и отлаганията от мляко.  Така гарантирате максимално добра хигиена на шишетата за хранене на Вашето дете.

Бибероните са малки и деликатни и тяхното почистване е трудно с традиционните начини за миене, защото размерът не е подходящ.  За това малките четки предвидени за това са необходимост.

Бебешките шишета са нужни за относително дълъг период от време.  За да не се повреждат, драскат или потъмняват използвайте четки за шишета и биберони.  Те са проектирани да работят ефективно без да нараняват повърхностите, които почистват.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими