Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

47 лв. 269 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Уреди за храна

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това най-често са миксери, пасатори, блендери и кани за вода. Друга част от предложението в „уреди за храна“ са комбинираните такива?

Тези уреди са предвидени за приготвяне на храна за бебета . Те се отличават от традиционните уреди по две неща – обемите, за които обработват ( по-малък обем ) и те пасират храната по на дребно . Можете да постигнете тези резултати и с конвенционалните уреди, но специално предназначените за това уреди са по-удобни. Пластмасовите им части са за предвидени за стерилизация и по-често миене, това е друга отличителна черта от обикновените уреди.

Това са електрически уреди . Те работят на ток. Много рядко ще намерите уреди за храна които не са свързани към електричеството – най-често това са уреди за смилане на храна.

Най-често това са уреди, които са от типа 2 в 1 – приготвят храната и в същото време могат да я и пасират . Най-популярното решение е тези комбинирани уреди за храна да обработват на пара зеленчуците или месото и след като са сготвени същия уред ги пасира. Различията между повечето такива уреди са възможностите за:  брой програми за приготвяне температура и продължителност на термичното третиране на храната вместимостта на такива уреди. Общото между тях е, че създадени съгласно най-съвременните стандарти за обработка на храната без да се загубват хранителните вещества и отговарят на препоръките за здравословно хранене на деца.

Всички те пестят време , избягва се прехвърлянето от един в друг съд и всичко става много по-чисто и лесно . Не на последно място в този си обем тези уреди са изключително ефективни и пестят енергия .

Свързани блог публикации

Модерният начин на живот, заедно с все по-актуалните тенденции за здравословен начин на живот, в това число и за по-здравословно хранене без консерванти, без хидрогенирани мазнини и подобни се отразяват и в начините на отглеждане и захранване на малките деца.  

Родителите се стремят да приготвят все по-чисти храни, без сол, без захар и без консерванти, а производителите на електроника предлагат все по-съвършени уреди за приготвяне на храна за бебета в домашни условия.

Традиционния начин за приготвяне на храна за бебета е термичната обработка на продуктите в традиционни кухненски съдове, след което тя следва да бъде допълнително смляна с помощта на блендер, миксер или пасатор.  

Ако уредът за смилане не е предвиден за смилане на храната съвсем ситно е възможно и да се „мине“ пасираната храна през едра цедка.  Всичко това е обичайно ежедневие за родителите на малките деца и не е изненада.  

За съжаление този традиционен подход въвлича в процеса много уреди и съдове, както и изисква много стъпки и голямо миене на съдове.  По тази причина се появяват нови устройства – уреди за храна, които опростяват приготвянето на храна за бебета, опростяват и съкращават процеса.

Най-често това са уреди, които са от типа 2 в 1 – приготвят храната и в същото време могат да я и пасират. Най-популярното решение е тези комбинирани уреди за храна да обработват на пара зеленчуците или месото и след като са сготвени същия уред ги пасира.  

Различията между повечето такива уреди са възможностите за: 

  • брой програми за приготвяне
  • температура и продължителност на термичното третиране на храната
  • вместимостта на такива уреди

Общото между тях е, че създадени съгласно най-съвременните стандарти за обработка на храната без да се загубват хранителните вещества и отговарят на препоръките за здравословно хранене на деца.  

Всички те пестят време, избягва се прехвърлянето от един в друг съд и всичко става много по-чисто и лесно.

В тази секция на KIDSO ще откриете различни кани за вода, пасатори, миксери и блендери, както и уреди 2 в 1.  Ние ще Ви предложим най-прецизната селекция, от най-добрите марки, на възможно най-атрактивни цени.  Подбираме нашите предложения с внимание и грижа, така че да осигурим най-доброто за Вашите деца.

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими