Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 22 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Гъби и тривки

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Някои педиатри и специалисти по детско здраве препоръчват бебето да се къпе до 2-3 пъти на седмица, за да не се изсушава прекалено чувствителната и мека бебешка кожа. А новороденото през първите 7-10 дни , преди падането на пъпната връв, да се обтрива със специална гъба. Така нежно масажирате бебето , то се отпуска, подобрявате и циркулацията на тялото.

Изплаквайте ги старателно след всяка употреба . Оставете ги да изсъхнат, за да не събират микроорганизми или бактерии.

Ние предлагаме продукти от натурална целулоза или полиуретанова пяна , с отлични абсорбиращи свойства, нежни към кожата на бебето, без да дразнят, не причиняват алергии.

Да, позволете му да я пипа и стиска, но само при постоянен родителски контрол. Детето тренира фината си моторика и концентрацията си.

Свързани блог публикации

Преминаването през банята е задължителна дневна рутина, която трябва да прилагате на вашето бебе. С течение на времето той/тя ще усвои тази дейност, за да може да я извършва напълно самостоятелно без ваша намеса.

Въпреки че на пръв поглед процеса изглежда елементарен това всъщност не е точно така. Детската кожа е много по-чувствителна отколкото изобщо предполагате, така че трябва да бъдете крайно внимателни с нея. В противен случай образуването на протривания или зачервявания е гарантирано.

Най-основният начин по който можете да я предпазите е, като използвате специализирани гъби и тривки, които са предназначени за новородените. С тях деликатната кожа на вашето дете ще бъде максимално възнаградена, така че определено си заслужава да опитате възможностите им.

Предполагаме, че вече сте се замислили задълбочено от къде може пък да се сдобиете с такива ? Отговорът на вашият въпрос се намира пред самите вас в страницата на онлайн магазинът Кидсо. Тук ще откриете всякакви принадлежности за баня и то на изгодна цена, затова отделете няколко минути, за да ги разгледате.

На конкретната категория ще попаднете сред следните артикули :

  • Абсорбиращи гъби
  • Гъби в атрактивни форми
  • Стандартни гъби за баня

Независимо на коя ще се спрете искаме да ви уверим, че тяхното качество е повече от обикновено. Приспособленията са собственост на известни брандове производители, като – Chicco и Canpol. Те от своя страна използват само и единствено надеждни елементи при тяхното създаване.

По принцип това е комбинацията между естествена натурална целулоза и полиуретанова пяна. Именно те придават на гъбите забележителната здравина, дълготрайност и мекота. Все пак щом става въпрос за детската кожа, продукта трябва да бъде възможно най-деликатен. В това отношение няма да бъдете никак ощетени, така че излишните тревоги са напълно ненужни. 

Доверявайки се на практичните артикули и цялостно на магазин Кидсо вие няма да останете разочаровани. Стоката предлагана от нас е напълно автентична и функционална. Тя осезаемо ще улесни грижите, които полагате за благополучието на вашият малчуган. Ето защо ви съветваме да действате още сега, докато все още имаме налични бройки.

За допълнителна информация относно доставките или други въпроси ви препоръчваме да се свържете директно с нас, използвайки дадените контакти в най-долният край на страницата.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими