Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 30 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Степенки и стъпъла

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е уред, който улеснява отглеждането на Вашето дете. С тази „мебел“ детето достига по-лесно до мивката, за да измие ръцете си или да си измие зъбите. В допълнение така се достига и по-лесно до тоалетната чиния, за да се обслужат? Използването на степенка или стъпало дава увереност на децата. Така те стават самостоятелни и от психологическа гледна точка те съзряват и се развиват в правилната посока.

Най-честата препоръка е да се използва от 18 месечна възраст. Ако детето се развива по-бързо и ходи уверено е възможно и по-рано да започнете експлоатацията му.

Най-разпространените столчета са с едно или две стъпала. Столчетата с едно стъпало са широки около 30 см. и високи около 26 см. Столчетата с две стъпала са отново с ширина около 30 см. и са с височина при първото стъпало около 15 см. и обща височина около 35 см. Всички размери са ориентировъчни и зависят от дизайна избран от различните производители.

Материалите , които се използват са дърво или пластмаса. Дървените са по-традиционни и екологични. Най-големият недостаък при тях е, че под влияние на вода и влага могат да се деформират. Те не могат да се измият с вода и сапун под душа , а трябва само да се забърсват. От тази гледна точка дървената степенка или стъпало за баня е по-трудна за поддръжка. Пластмасова степенка или стъпало е също популярно решение . Предлагат се в много и различни, модерни цветове. Те са много по-леки и дълготрайни. Могат лесно да се измият дори и с агресивни препарати на хлорна основа, след това да се изплакнат с вода. Това прави почистването им значително по-лесно.

Съобразете се с пространството, с което разполагате . При по-ограничено място избирайте модели, които могат да се сгъват Ако желаете да съхранявате степенка или стъпало за баня без да го използвате за определен период от време, избирайте модели, които могат да се сглобяват и разглобяват или сгъваеми модели Добрите дизайни на степенка или стъпало за баня са с нисък център на тежестта и съответно са много стабилни Удобните и ергономични степенки или стъпала за баня имат отвори от двете страни, които улесняват местенето и пренасянето им Сигурната степенка или стъпало за баня е със специални покрития против подхлъзване. Обикновено това са гумени бобчета з алепени по зоните върху, които се стъпва. Подобни гумени ограничители се слагат и в основата на столчетата, за да не се плъзгат по мокър под.

Свързани блог публикации

Всеки възрастен, който от известно време е в родителската сфера ще ви възкликне, че съществуват множество етапи при отглеждането на малчуганите. От първата им крачка до посещението на университета съществуват милион малки и значителни фази на които трябва винаги да обръщате внимание.

Голяма част от тях дори се провеждат в банята, където прекарват редица часове в миенето на своите зъби, вземането на душ или в съперничество със своите близки. Последните проучвания посочват, че предоставянето на приспособления за баня с които да упражняват своята независимост, децата значително намаляват своя стрес и тревожност.

Наред с това те придобиват голяма доза самочувствие и самооценка. Ето защо аксесоарите в това помещение са от съществено значение. Те освен, че спомагат за полагането на адекватна хигиена, въздействието им всъщност се отразява и върху развитието на малките.

Ако евентуално вашето дете е твърде малък и не достига огледалото в банята, за да извърши своите рутинни процедури може би е време да обмислите закупуването на специално детско стъпало. С неговата помощ малкият ще придобие огромна самоувереност, така че определено инвестицията си заслужава.

Точно такива ще откриете и на страницата върху която се намирате в момента. Онлайн магазинът на Кидсо се състои от множество стоки, които са изцяло предназначени за децата. Тяхната практичност и функционалност със сигурност ще им бъде от полза, така че не се двоумете, а останете с нас.

 В каталогът ни ще откриете следните аксесоари за баня :

  • Подложки за стъпване на две нива
  • Единично стъпало
  • Неплъзгащи постелки

Уверяваме ви, че можете да гласувате доверие на всеки един от тях. Причината подкрепяща това твърдение е тяхната изобретателност, която е постигната именно от компаниите производители. По принцип артикулите са собственост на известните брандове Chipolino, Lorelli и BebeDue.

Те от своя страна използват само и единствено висококачествени елементи при тяхното производство. Надеждната пластмаса е напълно безопасна за употреба от децата, тъй като всичко е по стандарт и в норма. Вярваме, че от универсалните продукти ще останете повече от доволни.

Ето защо, ако евентуално имате нужда от някаква информация относно доставката или други неща, можете съвсем спокойно да се свържете с нас, за да ви помогнем. Нашият специализиран екип е в готовност по всяко време на деня.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими