Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 39 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Термометри за вода

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Със сигурност в миналото е имало начини да се определи подходящата температура на водата за къпане на бебето или детето. Днес вече има безпроблемно решение, което ще ни осигури спокойствие и няма да ни позволява да се двоумим в преценката си.

Магазинът разполага със закачливи модели за измерване градусите на водата, които служат като идеален аксесоар за игра по време на къпане, тъй като са съобразени със стандарта за безопасност на играчките спрямо европейските норми. Могат да бъдат  дигитални за вода и стая, обикновени, без живак с термолента, която си променя цвета и показва температурата на водата, като оптималната й стойност за къпане на бебе е посочена на скалата им. Тя варира между 36-38 градуса, по мнението на специалисти по педиатрия и е необходимо да се спазва заради пълната безопасност и риска от изгаряния по деликатната бебешка кожа.

Затова идват на помощ тези необходими за родителите продукти. Те са водоустойчиви и прецизно отмерват градуса за максимален  комфорт, като някои модели се налага да се поддържат за 30-60 секунди за най-точно отчитане на температурата.

Подходящи са за употреба още в новородения период на бебето, като не съдържат вредни елементи. Изработени са от висококачествена, нетоксична пластмаса и други материали, които гарантират безопасната среда.

Дизайнът на термометрите съчетава заоблени, меки краища и весели цветове, а необичайната им форма ще привлече вниманието на всяко дете – патенца, рибки, подводници, коли, делфини и други невероятни форми. Моделите са компактни, лесни за употреба и поддръжка и заемат минимално пространство при съхранение.

Като лидери на пазара в производството на детски артикули, магазинът залага на световни марки, утвърдили своето многогодишно качество в лицето на  Canpol, Chicco, Inter Baby и Philips Avent.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими