Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

15 лв. 55 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки за колички

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

На възраст от три до шест месеца бебетата вече могат да хващат играчки и обичат играчки, които вдигат шум.  В периода от шест до девет месеца децата развиват фини двигателни умения, които изискват по-сложни играчки с копчета, музика и светлини, които те да командват.

Най-често дрънкалките са направени от пластмаса или текстик , както и съчетания между тях.  Дървените дрънкалки съществуват, но са по-скоро ретро аксесоар.  Обикновено дрънкалките са пъстро оцветени, за да привличат вниманието на бебето.  Най-често са във формата на цветя или животни.  Дрънкалките издават звуци при поклащане.  Така се стимулира бебето да следи с очи играчката , както и да пожелае да я хване.

Безопасността е ключова в избора .  Бебетата клатят играчката, удрят я и често лапат и дъвчат дрънкалката.  За да няма опасност детето да погълне дрънкалката е нужно тя да бъде по-голяма от 5 сантиметра в диаметър. Играчките за деца на възраст между три и шест месеца не бива да имат остри ъгли – така те няма да се одраскат или наранят. Дрънкалката трябва да е лека – бебето ще може да играе лесно с нея, и дори да се удари, това няма да доведе до болка или синини. Поддръжката на дрънкалката трябва да е лесна.  Играчката трябва да може да се пере, твърдите части трябва да могат да се забърсват със спирт за дезинфекция.  Бебетата на тази възраст нямат изградена имунна система и много по-лесно могат да се заразят от различни бактерии и микроорганизми. Дрънкалката трябва да е подходяща за възрастта на Вашето дете.  Когато избирате играчката се уверете, че на опаковката и е изписана възрастта на Вашето дете.  Детето трябва да може да държи играчката, тя да е с ярки цветове, които „пленяват“ детското внимание и издава шумове, които са интересни за бебето. Дрънкалката трябва да е забавна за детето .  Детето трябва да иска да играе с нея.  Дрънкалката трябва да има много цветове, различни материи, да издава звуци и да има различни форми , които да грабват интереса на детето. Допълнителни характеристики като огледала, музика, копчета и светлини правят забавлението безкрайно. Родителите трябва да избират дрънкалки (и играчки изобщо), които имат образователни характеристики. Играта с тях трябва да развива определени умения , които са важни за определената възраст.  Бебешките дрънкалки могат да научат детето да следи с поглед предмети, да се фокусира и да развие умение да разпознава лица.  Бебешката дрънкалка може да подпомогне мозъчното развитие на бебето, чрез когнитивни, физически, сензорни и комуникативни средства.

Количките имат основното оборудване, за да може детето Ви са е осигурено и д се вози безопасно в тях.  Много улеснения, които ще направят ежедневието Ви по-лесно не са добавени към Вашата количка .  В зависимост от различния начин на живот на различните родители, нуждите от аксесоари за количка са различни.

Най-използваните аксесоари за количка са: Дъждобран Сенник Подложка Чувал за количка Играчка за количка Чанта за количка Поставка за чаша

Това е аксесоар, който Ви дава гъвкавост за разходките с количка.   Предимствата му са, че сте гъвкави и можете да реагирате бързо на резки промени във времето, лесно и бързо се закрепва за количката, лек е, компактен е и не на последно място е на достъпна цена.

Бебетата имат период, в който вече са достатъчно големи и не спят постоянно в количката.  Тогава имат нужда от забавление по време на разходката или пазаруването.   Повечето играчки за количка са интерактивни – със светлини и музика и лесно могат да се пускат и спират от самото дете.  Така те привличат вниманието му, предизвикват го да ги пуска и спира и да ангажират вниманието му .  В зависимост от закрепването си играчките за количка са два вида – арки играчки на верижка .  Арките се закрепват на двете срещуположни страни на количката и образуват полукръг над детето.  Играчките на верижка се закрепват не единия край на количката и детето ги държи в ръце без родителят да има притеснение, че играчката може да падне. Играчките за количка най-често будят интереса на детет о в същия период когато му никнат и зъбите.  Като резултат от това детето много често ги лапа и дъвче.  По тази причина те трябва да са безопасни: да не съдържат BPA да нямат остри краища, които да разранят бебешката уста да са направени така, че да не може от тях да се откъсне нищо, което да бъде погълнато

Свързани блог публикации

Пристигането на вашата дългоочаквана рожба у дома е може би едно от най-значимите събития за вас. Наред с празненствата и веселието навлиза и друг важен момент в който е нужно да закупите всички необходими принадлежности с които да полагате пълноценни грижи.

Те обикновено варират от деликатни одежди до детски колички и хранителни приспособления. Всяка една то тях е от съществено значение, тъй като дарява малкият с редица предимства. Веднъж щом той/тя се възползват от тях развитието им със сигурност ще върви с правилни темпове.

Случвало ли ви се е когато сте на разходка да не можете да успокоите малкият и следователно той да не се наслаждава на прекрасното време, което прекарвате заедно. Може би той е раздразнен от няколко фактора за които си нямате и на представа, че биха му въздействали, така негативно.

Най-универсалният начин за справянето с този проблем е, като екипирате неговата количка с познатите на всеки дрънкалки. Благодарение на помощта им вашето бебе ще бъде изцяло фокусирано върху тях, тотално забравяйки за своите премеждия. 

Наред с това, ако се наложи да го приспите процесът ще бъде много по-лесен и благоприятен, както за вас, така и за него. Именно поради това ви съветваме да им се доверите и то още сега. За целта ви окуражаваме да посетите останалите артикули, разполагащи се пред вас в магазинът на Кидсо.

Тук ще се натъкнете на следните продукти :

  • Вибриращи играчки
  • Дрънкалки в формата на животинки
  • Залъгалки
  • Плюшени играчки и много други

За успокоението на всички настоящи и бъдещи родители смеем да твърдим, че всяко едно приспособление, което ще откриете в онлайн магазинът притежава сертификат за безопасност. Това означава, че всички те са преминали успешно многобройни тестове за сигурност и следователно са създадени според Европейските норми относно това.

Пример можем да дадем с дрънкалката за кошара на марката – Tuc Tuc. Тя е изключително функционална и харесвана, поради своята практичност. За изграждането и са били използвани памучни влакна и надежден полиестер, който не оказва вредни влияния върху организма на децата.

Сега е момента да се възползвате от нашите услуги и съответно да поръчате желаният от вас продукт. Доверявайки се на Кидсо вие ще спестите доста, особено по време на промоционалният период и заедно с това ще получите експресна доставка в рамките на няколко работни дни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими