Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
195 лв. 1650 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
Сезон
Виж още Виж по-малко

Комбинирани 3-в-1

Показани са 1-20 от общо 33 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Триколките предлагат две основни предимства пред четириколките. Първо, голяма част от тях са предназначени за ползване по неравен терен, което ви дава възможност спокойно да се придвижвате по градски алеи, екопътеки или дори на плажа. Второто им предимство идва от единичното предно колело, което позволява лесно маневриране дори с една ръка. Не се заблуждавайте, че едно колело по-малко означава по-нестабилна количка. Ако сте излезли на пазар или отивате да вземете по-голямото си дете от училище, спокойно ще можете да закачите на количката и детската раница, и пазарските торби, без да се притеснявате, че ще нарушат баланса ѝ. 

Това до голяма степен зависи от гумите. Ако планирате да използвате количката извън града, със сигурност трябва да изберете модел с помпащи се (въздушни) гуми. Те ще преведат вас и детето ви през всякакви терени, включително през пясък, кал и камъни. Някои модели се предлагат и с гуми, които не се пукат. Количките с твърди (непомпащи се) гуми са добър и по-бюджетен избор за градската среда, но трябва да се има предвид, че проходимостта им е ограничена.

Въртящите се на 360 градуса колела, които са основен елемент при триколките, осигуряват отлична маневреност и възможност за управление с една ръка. Много от тези модели колички предлагат и механизъм за застопоряване на въртенето на колелата, което е от голяма помощ, когато се нуждаете от повече стабилност в града или извън него.

Не всички триколки са подходящи за новородени. Ако ще ползвате количката за бебе под 6-месечна възраст, първо се убедете, че включва кош за новородено. Някои модели предлагат и столче за кола (говорим за така наречените колички „2 в 1“ и „3 в 1“). Ако желаете бебето да гледа към вас, проверете дали триколката предлага такава възможност, тъй като при някои модели това е невъзможно без допълнително приспособление.

Не всички триколки са подходящи за новородени. Ако ще ползвате количката за бебе под 6-месечна възраст, първо се убедете, че включва кош за новородено. Някои модели предлагат и столче за кола (говорим за така наречените колички „2 в 1“ и „3 в 1“). Ако желаете бебето да гледа към вас, проверете дали триколката предлага такава възможност, тъй като при някои модели това е невъзможно без допълнително приспособление.

Почти всички триколки са сгъваеми, но имайте предвид, че в сгънато положение често са по-обемни от четириколките. Затова преди да се спрете на даден модел, проверете какви са размерите в сгънато състояние, за да сте сигурни, че пасват на багажника на колата ви или на мястото, което сте предвидили за съхранение. Някои триколки се предлагат със система за бързо откачане на предното колело, което позволява чувствително намаляване на размера в сгънато състояние. Също така проверете колко усилия и време ви отнема сгъването и разгъването, особено ако ще се налага да го правите често. Запознайте се и с различните начини на сгъване и вижте кой би бил най-удобен за вас. Не забравяйте, че може да ви се наложи да сгъвате количката с една ръка, докато държите бебето си в другата, затова е важно да тествате тази функция, преди да закупите даден модел.

Дори да не планирате да използвате количката в извънградски условия, платът често ще се мокри и цапа. Затова е важно да се убедите, че текстилът е водоустойчив. Така вашето мъниче ще бъде предпазено от намокряне, а и количката ще се поддържа по-лесно. Някои модели предлагат опция за откопчаване на основната седалка, което прави почистването още по-лесно.

Правилото е, че колкото по-големи са колелата на количката, толкова по-меко ще вози. Някои модели предлагат регулируемо окачване и/или опция за закупуване на отделни гуми за различните терени. Тези екстри ще ви помогнат да адаптирате триколката към различните условия.

Що се отнася до практични, красиви и висококачествени модели на детски колички, може да заложите на магазин Kidso, който е съобразил предложенията си  с растежа на бебето и предлага комбинирани модели 3 в 1. Те разполагат с летен кош, кош за новородено и столче за кола. 

 

Седалката е с удобни, просторни размери, подплатена с мека дамаска и предпазни колани с регулируеми се позиции на гръбчето, включително позиция „сън”. Разполагат с предпазен, премахващ се борд, и многосекторен сенник с козирка и визьор за лесно наблюдение на детето. 

 

Кошчето е пригодено за новородено и за бебе на възраст до 6 месеца. То е лесно преносимо с удобна дръжка и с възможност за монтиране на шасито в различни посоки.  То е снабдено с вентилираща се основа и има няколко позиции за главичката на бебето. 

 

Може да се ползва на здрава повърхност и като люлка за люлеене и приспиване.  Столчето за кола също е подходящо за новородени бебета с ограничително тегло до 13 кг. и има удобна дръжка за пренасяне.

 

Колелата са с окачване, което създава плавно и безпроблемно движение и меко возене по всякакви повърхности. Предните колела са завиващи с възможност за застопоряване, а задните разполагат със спирачна система. Имат функция за сваляне и лесно почистване, прикрепени към олекотено шаси от алуминий. 

 

Дръжката е ергономична, регулируема и удобна за управление с една ръка. В комплекта влизат различни аксесоарни компоненти, сред като:

  • покривала за крачета

  • подходящ матрак за кош

  • чанта за принадлежности

  • кош с възможност за побиране на всичко необходимо и др.

 

Изработени са от висококачествени материали като алуминий, полиуретан, дишащ текстил и др. продукти, които правят моделите  безопасни за употреба. Невероятните дизайни се придържат към европейските стандарти и представят вижданията за визия от нежни цветове в съчетание с красиви детайли и мотиви. За тяхната изработка магазинът е заложил на световните и български лидери като ZIZITO, Lorelli, Graco,  Kikkaboo, Chipolino и др.

Продуктът е добавен към желани продукти