Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

45 лв. 46 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бънджи

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Няма единодушно мнение, около което се обединяват специалистите. Производителите препоръчват употребата на бебешки бънджита да започне не по-рано от периода, в който детето държи стабилно главичка или когато започва да седи самостоятелно. Важно е да следвате стриктно инструкциите на производителя , за конкретния модел, на който сте се спрели.

Бънджитата предоставят страхотен начин за забавление на детето, което допринася за развитието на мускулатурата на детето. От своя страна развитието на крачетата допринася за по-лесното прохождане на детето . Бънджитата оказват добър ефект и върху вестибуларният апарат на малчугана.

Прекомерното използване на бънджи или неговото използване в прекалено ранна възраст, биха могли да доведат до негативно влияние върху детето. При по-малките деца костната структура не е достатъчно добре развита и това би могло да доведе до негативен ефект.  Трябва да имате предвид, че при играта с бънджи детето стъпва на пръстчета, което от своя страна при дълго използване може да доведе до затруднение при прохождане или до нарушение в походката.

Стационарното бънджи, прилича на класическата проходилка , но при него основата не разполага с колелца, а е стационарно поставено на земята. Те разполагат със седалка, което се закрепя към основата посредством пружиниращи елементи и се върти на 360 градуса .  Също така приповечето модели стоящи бънджита е налице и борд, оборудван с различни занимателни игри, които развиват логическо мислене и финна моторика у детето.

При този вид бънджита липсва стационарната основа. То може да бъде закрепено на рамка на врата, таван или друга стабилна стойка.  При закрепването е важно да го поставите на просторно място, на което детето ще има безопасно пространство за игри. Бънджито освен нагоре и надолу е възможно да се мести и настрани.

Свързани блог публикации

От милионните забавления за подрастващи бебета, магaзинът предлага артикул, който съчетава развиващи умения на двигателните функции с безкрайната веселба и игра. Моделите за бънджита са подходящи за деца, които самостоятелно държат главата си изправена, не могат все още да ходят и да пропълзяват извън средството за забавление. Продуктите могат да издържат деца до 12 кг. тежест и са предназначени за деца след 6-месечна възраст.

С помощта на еластичните ремъци детето ще може да прави следното:

  • да стимулира закрепването на своята мускулатура
  • да закрепи стойката на гръбчето си
  • да затвърди своите координативни способности чрез различните екстри по моделите

Ремъците се регулират чрез 3 или 4 степени, а седалката е мека и удобна със способност от 360-градусово въртене. В зависимост от модела, артикулите са оборудвани с гриф с интерактивни играчки, музикални панели с бутони, мелодии и светлини и даже с MP3 извод. Те ще направят впечатление на всяко дете и служат, както за забавление, така и за образователни цели.

Моделите могат да се прикрепят към каса на врата или разполагат със собствена конструкция, която е стабилизирана от съобразена с безопасността рамка. Музикалните панели работят на батерии, които могат да са включени в комплекта. 

Те са изработени от безвредни и нетоксични пластмаси и други материали, базирани на Европейските стандарти за безопасност. Бънджито трябва да се ползва само под надзора на възрастен за не повече от 20 минути на сеанс. Предлаганите марки са Cangaro, Moni, Chipolino и други.

Родителите могат да заложат и на модел на проходилка 3 в 1, която е прекрасен избор за подарък. Тя има функцията да се трансформира в:

  • стандартна проходилка
  • люлка чрез механизъм за люлеене
  • забавен център с играчки
  • в модел на бънджи

За тази цел краката на проходилката са снабдени с пружини, които позволяват детето да скача.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими