Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
49 лв. 161 лв.

Бънджи

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Бънджито за прохождане е необходимо за едно дете, ако искаме то да проходи бързо и лесно по забавен начин.

Изберете най-подходящото бънджи за прохождане за своето дете в богатия каталог на онлайн магазин Kidso.

Тук ще откриете богата гама от бънджита за прохождане в различни цветове, дизайни и форми със 100% оригинален произход. Предлаганите бънджита са походящи както за момчета, така и за момичета на възраст над 6 месеца и имат забавен външен и интерактивен вид, който прави прохождането приятен процес за всяко бебе.

Бънджито има редица предимства за бебето. Едно от тях е, че му помага да подобри своята координация, помага му да развие способността си да разпознава цветовете, както и да развие въображението си. Приятните цветове привличат вниманието на детето, а занимателните играчки развиват неговото въображение А тъй като са изработени от здрави и качествени материали, прохождането на детето е максимално безопасно.

Бънджитата се сглобяват и демонтират лесно и бързо, което е доста практично при постоянна употреба. Тъй като колелата им могат да се въртят на 360 градуса, това дава възможност на бебето да се придвижва лесно и безопасно във всички посоки. Обезопасените пружини на бънджитата ги правят напълно безопасни за ползване, а ергономичната седалка предлага максимален комфорт за бебето. Тя може да се сваля и да се пере много лесно.

Предлаганите модели бънджита в магазина имат опция за регулиране на височината в няколко позиции, което е особено подходящо за бебета с различни тегло и ръст. Оборудвани са с музикални табла, които възпроизвеждат разнообразие от звуци, светлини и мелодии, които са забавни на всяко бебе.

Бънджитата имат също така опция за регулиране на силата на звука на мелодиите и работят на батерии, което осигурява безопасност за детето. Имат възможност за лесно монтиране към врата чрез здрави дръжки.

Бънджитата в онлайн магазина идват от популярни марки като Moni, Kikka Boo, Cangaroo, Canny, които са с богат опит в бранша.

Продуктът е добавен към желани продукти