Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

79 лв. 139 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Бънджи

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Свързани блог публикации

От милионните забавления за подрастващи бебета, магaзинът предлага артикул, който съчетава развиващи умения на двигателните функции с безкрайната веселба и игра. Моделите за бънджита са подходящи за деца, които самостоятелно държат главата си изправена, не могат все още да ходят и да пропълзяват извън средството за забавление. Продуктите могат да издържат деца до 12 кг. тежест и са предназначени за деца след 6-месечна възраст.

С помощта на еластичните ремъци детето ще може да прави следното:

  • да стимулира закрепването на своята мускулатура
  • да закрепи стойката на гръбчето си
  • да затвърди своите координативни способности чрез различните екстри по моделите

Ремъците се регулират чрез 3 или 4 степени, а седалката е мека и удобна със способност от 360-градусово въртене. В зависимост от модела, артикулите са оборудвани с гриф с интерактивни играчки, музикални панели с бутони, мелодии и светлини и даже с MP3 извод. Те ще направят впечатление на всяко дете и служат, както за забавление, така и за образователни цели.

Моделите могат да се прикрепят към каса на врата или разполагат със собствена конструкция, която е стабилизирана от съобразена с безопасността рамка. Музикалните панели работят на батерии, които могат да са включени в комплекта. 

Те са изработени от безвредни и нетоксични пластмаси и други материали, базирани на Европейските стандарти за безопасност. Бънджито трябва да се ползва само под надзора на възрастен за не повече от 20 минути на сеанс. Предлаганите марки са Cangaro, Moni, Chipolino и други.

Родителите могат да заложат и на модел на проходилка 3 в 1, която е прекрасен избор за подарък. Тя има функцията да се трансформира в:

  • стандартна проходилка
  • люлка чрез механизъм за люлеене
  • забавен център с играчки
  • в модел на бънджи

За тази цел краката на проходилката са снабдени с пружини, които позволяват детето да скача.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими