Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

74 лв. 75 лв.

Прегради за легло

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Еволюиралите представи за съоръжения за безопасност у производителите на детско и бебешко оборудване са налице. Магазин Kidso разполага с някои  целесъобразни модели на артикули, предоставени от компетентната и придържаща се към стандартите за безопасност марка Chicco.

Преградите на легла и врати са решение, което предпазва детето от евентуални наранявания и дава спокойствие у родителя за сигурността на неговото дете. Преградата за легло е универсална и служи за предпазване на детето от наранявания вследствие на падане по време на сън.

Тя може да се поставя на повечето модели легла, благодарение на ремъците за захващане със заключващ механизъм. Преградата трябва да се постави така, че между двете страни на леглото да останат най-малко по 25 см. разстояние, като продукта не бива да се използва с друго предназначение.

По-голямата част на преградата е изработена от прозрачна, фина мрежа, която позволява наблюдение на детето, докато спи. Като екстра има джобче за съхранение на аксесоари и играчки. Тя е с размер 135 см. и е подходяща за употреба от деца над 18-месечна възраст до 5 години.

Моделът за преграда за врата служи като ограничител на децата към потенциално опасни помещения като стълби и други опасни пространства. Тя се монтира лесни към всички видове стандартни врати с ширина 76-81 см., без специални инструкции и има автоматичен механизъм на затваряне. За различните размери врати на сайта присъстват разширители за прегради, които ще осигурят нужния размер.

С тези продукти може да си осигурите спокойна следобедна почивка с чаша кафе, докато вашето дете спи или играе в стаята под вашето зорко наблюдение. Изработени са от безвредни материали, щадящи здравето на детето и неговата среда. Следвайки стандартите за безопасност и сигурност по утвърдените световни норми, те са продукти с доказано качество.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими