Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 7 лв.

Прегради за врата

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Децата обичат да опознават различни терени не само навън, но и що се отнася до стаите и различните пространства у дома. Те неспирно инспектират ъглите, крият се зад вратите, играят с бравите и се учат да ги използват. Възможно е да възникнат неприятни обстоятелства от тази небезопасна игра, затова магaзин Kidso е предвидил нужните средства за обезопасяване на дома.

Това са пособия като стопери, обезопасители и прегради за врати, които ще защитят децата от потенциални наранявания. Ще предотвратят:

  • затискания на детските ръчички
  • случайни заключвания на вратата
  • ще ограничат достъпа до опасни къщни помещения като стълбища, тавани и др.
  • Освен за защита на детето пособията ще пазят вратите от забавните детски блъскания, като с това могат да пострадат и други странични мебели

Те се прикрепят лесно, без нужда от специални инструкции или монтаж. Някои прилепят към повърхността на вратата чрез двойнозалепяща лента или се монтират безпроблемно и имат автоматичен механизъм на затваряне, като преградите за врати. Те са приспособени да пасват на стандартни размери с ширина 76-81 см., но ако това не отговаря на конкретния модел врата, може да бъдат уголемени чрез удължители за преграда.

Пособията за защита могат да използват, както в дoма, така и на почивка в хотелска стая или други места за отдих. С тях ще бъдете спокойни и няма да се притеснявате за здравето на детето. Изработени са от безвредни силикон, пластмаса и други елементи с дизайн, отговарящ на Европейските стандарти за сигурност.

За изработката им и сертифицирано качество отговарят световни марки, които имат дългогодишен опит в производството на детски и бебешки пособия за безопасност като Chicco, Mycey  и BabyOno.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими