Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

11 лв. 112 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Прегради за врата

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Предпазителите за врата се поставят на рамката на вратата и блокират плътното ѝ затваряне. Има и предпазители за плъзгащи се врати и прозорци , които се монтират лесно чрез залепване , без допълнителни инструменти. Тяхната функция е да ограничават отварянето им, което е изключително важно за безопасността.

За да се избегнат инциденти, има специални обезопасяващи средства. Предпазителите за прозорци са няколко вида, като най-често се използват следните: Блокираща заключваща система – монтира се в долната част на профила и не допуска завъртането на блокиращия механизъм . По този начин можете спокойно да оставите прозореца открехнат в горната част и той може да бъде отключен само с ключ. Ограничително въже – дължината му може да варира според желания ъгъл на отваряне. Монтира се в долната част на прозореца и ограничава отварянето му само до определеното от вас разстояние. Протектор за прозорци – поставя се в долната вътрешна част на отварящото се крило на прозореца и ограничава отварянето му.

С предпазителите за шкафове и чекмеджета ще бъдете спокойни, че вашето дете няма да защипе пръстите си и ще ограничите достъпа му до опасни за здравето и живота му неща, като лекарства и препарати за пране, почистване и дезинфекция . Повечето предпазители се монтират чрез самозалепващи се ленти. Предлага се широка гама от видове , които да осигурят необходимата защита.  Някои се залепват от външната част на шкафа, при което се ограничава отварянето му, а други се монтират отвътре и изискват двойно отключване. Важно е също така да се обезопасят и ъглите на мебелите , тъй като детето би могло да се нарани на тях. За целта се поставят силиконови тапи, които скриват ъгъла и го правят мек и объл.

Свързани блог публикации

Децата обичат да опознават различни терени не само навън, но и що се отнася до стаите и различните пространства у дома. Те неспирно инспектират ъглите, крият се зад вратите, играят с бравите и се учат да ги използват. Възможно е да възникнат неприятни обстоятелства от тази небезопасна игра, затова магaзин Kidso е предвидил нужните средства за обезопасяване на дома.

Това са пособия като стопери, обезопасители и прегради за врати, които ще защитят децата от потенциални наранявания. Ще предотвратят:

  • затискания на детските ръчички
  • случайни заключвания на вратата
  • ще ограничат достъпа до опасни къщни помещения като стълбища, тавани и др.
  • Освен за защита на детето пособията ще пазят вратите от забавните детски блъскания, като с това могат да пострадат и други странични мебели

Те се прикрепят лесно, без нужда от специални инструкции или монтаж. Някои прилепят към повърхността на вратата чрез двойнозалепяща лента или се монтират безпроблемно и имат автоматичен механизъм на затваряне, като преградите за врати. Те са приспособени да пасват на стандартни размери с ширина 76-81 см., но ако това не отговаря на конкретния модел врата, може да бъдат уголемени чрез удължители за преграда.

Пособията за защита могат да използват, както в дoма, така и на почивка в хотелска стая или други места за отдих. С тях ще бъдете спокойни и няма да се притеснявате за здравето на детето. Изработени са от безвредни силикон, пластмаса и други елементи с дизайн, отговарящ на Европейските стандарти за сигурност.

За изработката им и сертифицирано качество отговарят световни марки, които имат дългогодишен опит в производството на детски и бебешки пособия за безопасност като Chicco, Mycey  и BabyOno.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими