Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

16 лв. 125 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

За прохождане

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В категорията се включват аксесоари, които правят прохождането на Вашето дете по-безопасно.  В тази категория ще намерите: колани за прохождане прегради за врати прегради за детски легла и кошари

Коланите за прохождане са помощно средство за прохождане.  Обикновено това са колани, който обхващат детското тяло и с помощта на възрастен детето се придвижват свободно.  Коланите обикновено се разполагат под мишниците на детето или около кръста. С помощта на коланите родителите си „спестяват“ постоянното навеждане, за да придържат детето около кръста , тъй като не се налага да водите детето за ръчичка и да се движите приведени от една страна, от друга страна детето няма как да се отскубне и да тръгне в „грешна“ посока. Използвайки колан за прохождане детето няма как да падне и да не се нарани, също така избягвате възможността за навяхвания на детската ръчичка, които биха могли да се случат по-време на водене детето за ръка.

Прекомерното им използването създава предпоставка за липса на чувство за самосъхранение у детето.  Възможно е също да забави развитието на чувството за равновесие.  В повечето случаи тежестта на тялото на детето се измества напред и това може да доведе до з ачервяване на тялото в областта, в която са разположени коланите.

С преградите можете да ограничите достъпа на децата към потенциално опасни места и стаи, стълбищни клетки и подобни.  Преградите работят и в обратната посока – те са  защита от проникване на домашни любимци в стаята или в детското легло.

Преградата за легло е удобен и сигурен начин да ограничите детето в рамките на даденото помещение.  Тя е сгъваема , лесно преносима, така ще можете да я носите навсякъде с вас, за да осигурите спокоен сън за вас и вашето дете.  Преградата за легло предпазва детето от падане, поставянето й става лесно-завива се за рамките на леглото.  Тя пречи на детето, докато пълзи в леглото да се изтърколи на пода.  При по-големите бебета, които могат да се изправят, преградата за легло пречи детето да излиза без родителски контрол от леглото.

При избирането на прегради вземете предвид къде и в какви условия те ще се ползват.  Най-важно е размерът им да отговаря на размерите на детското легло и размера на вратите Ви. Преградата за врата е важно приспособление, което не позволява достъпа на вашето дете към врати, стълби или други потенциални пространства в дома ви , които могат да са опасни.  Механизмът трябва да се монтира много лесно и би трябвало да не се наложи да прибягвате към инструменти, също така продуктът е напълно обезопасен като не може да бъде разхлабен от дете.

Свързани блог публикации

Когато бебето прохожда, то няма пълен контрол над движенията си.  Все още не пази равносвесие с увереност, често се движи пълзейки.  Детето е любопитно, но неопитно и като резултат попада на места, където рисковете са твърде много за него.

С коланите за прохождане, Вие помагате на детето да се придвижва, но в същото време не му разрешавате да се отдалечава.  Вие сте постоянно с него, но не сте непрекъснато наведени, за да го придържате.  Детето е захванато стабилно и въпреки, че не може да балансира на два крака уверено, Вие му помагате.  По този начин прохождащото бебе придобива увереност, първите му крачки са по-безопасни и процесът на прохождане е по-лесен.  За родителите този период е доста напрегнат – от една страна детето трябва да проходи, трябва да опознае света и задоволи любопитството си, а от друга това трябва да се случи под родителски контрол.  Майката или бащата трябва да придържат детето, трябва да го предпазват от опасности и в същото време това да не е физически и психически изтощително за тях.

С преградите за врати, Вие ограничавате периметъра му за игра.  Така детето няма как да попадне на опасни предмети или да попадне на стълбище или други опасни зони.  Вие осигурявате безопасна среда за игри, можете да виждате къде е детето през преградата, но в същото време не се налага да сте плътно до бебето си.  Ако детето и Вашия домашен любимец (куче или котка) все още не са се опознали, тези прегради са добър начин да разделите периметъра на Вашето дете от частите на дома, където ходят домашните любимци.  Въпреки, че сте ограничили детето до едно помещение, никога не го оставяйте без надзор.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими