Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 156 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

За прохождане

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Времето минава неусетно и родителите се сблъскват бързо с желанието на бебето да направи първите си стъпки само. Това е понякога бавен процес и родителите трябва да се въоръжат с търпение и пособия, които ще помогнат на бебето да укрепне по-бързо и ще го защитят от наранявания.

С помощта на коланите за прохождане и проходилките, родителите ще осигурят на децата си плавно преминаване през целия процес на стабилно и самостоятелно прохождане:

  • Артикулите са снабдени с широка и мека придържаща част на бебешкото тяло
  • Гръдната обиколка се регулира с помощта на токи от различни по сантиметри размери, а здравата дръжка също има опцията да се регулира на дължина за удобство на родителя
  • Придържащата част е проектирана така, че да не притиска или задушава детското тяло. Тя е почти неосезаема за детето и му позволява свободно и волно ходете без дразнения
  • Коланите са мултифункционални, защото могат да бъдат ползвани и като средство за обезопасяване на бебето в количката по време на разходка или за детското столче по време на хранене

Многофункционална вещ е и модела на проходилка, който има опция – люлка. Седалката му може да се регулира според индивидуалния ръст на всяко бебе. Колелата могат да се въртят на 360 градуса за запазване на равновесието.

Има широка, удобна конструкция за максимална стабилност, която е снабдена в долната част със силиконови стопери, предотвратяващи пързаляне. Като екстра има вграден плот с играчки за забавление. Уредите могат да се използват спрямо модела след 6 и 10- месечна възраст като имат ограничително тегло до 12-13 кг.

Изработени са по международните правила за сигурност от безвредни материали като полипропилен и полиуретан и други материали, безвредни за детския организъм. Разполагат  с весели дизайни, създадени от  световни и български лидери в производството на пособия за прохождане като Chicoo, Lorelli, Chipolino и други.

Продуктът е добавен към желани продукти