Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

25 лв. 64 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Калъф

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Пътуването по-принцип е забава и развлечение.  Когато пътувате с малки деца е нужно всичко да е добре организирано и подредено.   Така пътуването става по-лесно, а непланираните спирания по-малко.  Най-важните аксесоари към столчето за кола са: огледало за обратно виждане подложка под столче за кола органайзери протектори дъждобрани и комарници

Докато детето пътува в посока обратна на движението такова огледало се монтира на подглавника на задната седалка.  Това огледало осигурява визуален контакт между шофьора и детето.  Така родителят наблюдава детето без да се обръща и разсейва от пътя.  Когато детето пътува в столче по посока на движението огледалото се монтира до или върху огледалото за обратно виждане. Тези огледала са специални и покриват много по-широк ъгъл на видимост .  В допулнение са разработени от материали, които в случай, че се счупят няма да наранят детето.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  Подложката е предпазител на седалката в автомобила.  Тя се поставя под столчето за кола и така предпазва авто тапицерията от износване, замърсяване и/или скъсване .  Те са от плътни изкуствени материи, които се перат лесно и съхнат бързо.

При по-дългите пътувания детето се отегчава и има нужда от забавление.  Тези органайзери побират необходимите играчки, детското мляко и храна, мокри кърпички и всички други неща необходими за комфортно пътуване.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  В детското си столче за кола детето неволно о пира краката си в облегалката на предната седалка и я цапа.  За да се запази автомобилния текстил, протекторът е необходим.

За бебешките кошчета за кола, които се свалят и с тях пренасяме детето, те са необходими.  Подобни аксесоари позволяват детето да бъде предпазено от дъжд или насекоми.  Те не са дълготрайно решение, а са по скоро начин да предпазим детето докато го пренесем на по-сигурно или безопасно място.

Свързани блог публикации

Детските столчета за кола са едни от най-практичните и силно предпочитани приспособления по време на път. Няма средство, което да може да предостави същата защита и комфорт подобно на тях. Ето защо, ако все още не разполагате с такова ви препоръчваме силно да си закупите.

По този начин вие ще се възнаградите със спокойствие, докато шофирате към вашата дестинация. Малчуганът ви ще се чувства приятно и удобно на задната седалка, тъй като и той ще успее да се повози в автомобила, независимо дали е за кратко.

Понякога обаче е нормално да се случват инциденти, които довеждат до нежелани последици, като евентуална повреда или замърсяване на столчето. Неговата изправност е от голямо значение и в никакъв случай не бива да допускате повреди. Един от начините по който да го предпазите е, като го обвиете в специален калъф или подложка.

Не случайно точно такива ще откриете в конкретната категория на онлайн магазинът Кидсо. Тези подложки са на представителни марки, като – Tuc Tuc, така че със сигурност ще останете доволни от тях. Те притежават блестящ дизайн в който ще се влюбите моментално и няма да желаете да го замените в никакъв случай.

Продуктите са лесни за поставяне и размерът им е съобразен с този на традиционните автомобилни столчета. В своят край те разполагат с ластик, който предотвратява изхлузването на приспособлението. Същността им е изградена от комбинация на два продукта, като по този начин лицевата страна и ватата придобиват ненадминато качество и здравина.

Всъщност тяхната упоритост подлежи на непрестанни тестове още преди да бъде пуснат в продажба самият артикул. Това се прави с цел, за да се премахнат всякакви съмнения от страна на родителите.

По отношение на поддръжката първо ви съветваме да се запознаете с инструкциите, които са предоставени от самият производител. Едва тогава можете да преминете към почистването в пералната машина. 

Уверяваме ви, че продуктите от този тип са първокласни и те по никакъв начин не въздейства негативно на чувствителната бебешка кожа. Те правят точно обратното, като я успокояват благодарение на своят мек текстил. Гамата от продукти на Кидсо се състои основно от артикули, които са винаги на доказали се световни детски марки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими