Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

27 лв. 28 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Меки подложки за колан

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Пътуването по-принцип е забава и развлечение.  Когато пътувате с малки деца е нужно всичко да е добре организирано и подредено.   Така пътуването става по-лесно, а непланираните спирания по-малко.  Най-важните аксесоари към столчето за кола са: огледало за обратно виждане подложка под столче за кола органайзери протектори дъждобрани и комарници

Докато детето пътува в посока обратна на движението такова огледало се монтира на подглавника на задната седалка.  Това огледало осигурява визуален контакт между шофьора и детето.  Така родителят наблюдава детето без да се обръща и разсейва от пътя.  Когато детето пътува в столче по посока на движението огледалото се монтира до или върху огледалото за обратно виждане. Тези огледала са специални и покриват много по-широк ъгъл на видимост .  В допулнение са разработени от материали, които в случай, че се счупят няма да наранят детето.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  Подложката е предпазител на седалката в автомобила.  Тя се поставя под столчето за кола и така предпазва авто тапицерията от износване, замърсяване и/или скъсване .  Те са от плътни изкуствени материи, които се перат лесно и съхнат бързо.

При по-дългите пътувания детето се отегчава и има нужда от забавление.  Тези органайзери побират необходимите играчки, детското мляко и храна, мокри кърпички и всички други неща необходими за комфортно пътуване.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  В детското си столче за кола детето неволно о пира краката си в облегалката на предната седалка и я цапа.  За да се запази автомобилния текстил, протекторът е необходим.

За бебешките кошчета за кола, които се свалят и с тях пренасяме детето, те са необходими.  Подобни аксесоари позволяват детето да бъде предпазено от дъжд или насекоми.  Те не са дълготрайно решение, а са по скоро начин да предпазим детето докато го пренесем на по-сигурно или безопасно място.

Свързани блог публикации

Ако прекарвате много време в коригирането на вашият предпазен колан или страдате от неудобство, породено от протриване, то меките подложки за колан са вашето спасение. Това евтино, иновативно и ефективно решение със сигурност ще ви изненада много.

Освен че придава комфорт, специалната подложка подобрява значително безопасността, както на вас, така и на вашето дете. С него няма да бъдете непрестанно разсеяни, а вероятността детето ви да си свали колана извън вашият обсег е малко вероятно.

Тези приспособления са особено важни за малките деца. Причината е поради факта, че когато те се разполагат отзад е вероятно да свалят колана си, ако изпитват неудобство от него. В този случай не е виновно вашето възпитание, защото все пак не забравяйте, че кожата им е свръхчувствителна.

Всяко малко докосване, което е неприятно за тях ги раздразнява максимално и когато това се случи те премахват колана си без да осъзнават опасността. В никакъв случай не оставяйте малкият без колан. За да предотвратите това ви съветваме да се снабдите с достатъчно подложки.

Точно такива ще откриете в текущата страница на Кидсо. Те са няколко по вида, което означава, че са подходящи за употреба, както от детето, така и от вас. В случай че сте бременна не се тревожете, тъй като тук може да откриете специализирани подложки точно за този случай. 

Като цяло подложките са изградени от мек памук, който притежава високо качество. Заедно с качеството ще можете да се насладите на гарантиращ комфорт и дълготрайност. Друг интересен факт е, че продуктите могат да се използват дори и в бебешката количка, тъй като те са мултифункционални.

Универсалните приспособления са изработени в забавен дизайн, който е пригоден за момичета и момчета. Към тях е пришита весела плюшена играчка, която да забавлява малчугана, докато се вози в автомобила. Цените, на които ще ги срещнете, са доста достъпни и са между порядъка от 30-60 лв.

Гласувайки доверие на Кидсо, ще бъдете в покой, знаейки че детето ви се намира в пълна сигурност. Техните продукти са световно признати от множество институции и поради това притежават сертификат за качество, който го получават след успешното издържане на редица тестове.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими