Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

16 лв. 26 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Органайзери

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Пътуването по-принцип е забава и развлечение.  Когато пътувате с малки деца е нужно всичко да е добре организирано и подредено.   Така пътуването става по-лесно, а непланираните спирания по-малко.  Най-важните аксесоари към столчето за кола са: огледало за обратно виждане подложка под столче за кола органайзери протектори дъждобрани и комарници

Докато детето пътува в посока обратна на движението такова огледало се монтира на подглавника на задната седалка.  Това огледало осигурява визуален контакт между шофьора и детето.  Така родителят наблюдава детето без да се обръща и разсейва от пътя.  Когато детето пътува в столче по посока на движението огледалото се монтира до или върху огледалото за обратно виждане. Тези огледала са специални и покриват много по-широк ъгъл на видимост .  В допулнение са разработени от материали, които в случай, че се счупят няма да наранят детето.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  Подложката е предпазител на седалката в автомобила.  Тя се поставя под столчето за кола и така предпазва авто тапицерията от износване, замърсяване и/или скъсване .  Те са от плътни изкуствени материи, които се перат лесно и съхнат бързо.

При по-дългите пътувания детето се отегчава и има нужда от забавление.  Тези органайзери побират необходимите играчки, детското мляко и храна, мокри кърпички и всички други неща необходими за комфортно пътуване.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  В детското си столче за кола детето неволно о пира краката си в облегалката на предната седалка и я цапа.  За да се запази автомобилния текстил, протекторът е необходим.

За бебешките кошчета за кола, които се свалят и с тях пренасяме детето, те са необходими.  Подобни аксесоари позволяват детето да бъде предпазено от дъжд или насекоми.  Те не са дълготрайно решение, а са по скоро начин да предпазим детето докато го пренесем на по-сигурно или безопасно място.

Свързани блог публикации

Автомобилните пътувания са едни от най-вълнуващите изживявания за малките деца. Но понякога обаче тези пътешествия могат да бъдат придружени с непредвидени спирания, които обикновено допринасят за две неща. 

От една страна това удължава значително вашият преход, докато от друга наближава етапа в който малчугана ви ще се отегчи. А когато това се случи той/тя ще се съсредоточи най-много в правенето на бели.

Тези фактори със сигурност могат да бъдат доста досадни и напълно ви разбираме. Тогава как евентуално да ги избегнете ? Решението на проблема се крие в така наречените органайзери. Те са специално пригодени за автомобила и определено ще останете очаровани от тях.

Мястото от където можете да се сдобиете с тях също не трябва да ви тревожи. Тук в Кидсо ще откриете всичко, от което някога сте се нуждаели за ежедневието или за пътуване. На конкретната страница, върху която се намирате в момента ще откриете също така и органайзер.

Той е неповторим и единствен по рода си, така че силно ви препоръчваме да инвестирате в него в случай, че ви е необходим. Практичния му дизайн със сигурност ще ви бъде от полза и ще ви накара да закупите още повече.

Това обаче не е необходимо поради факта, че продукта е изграден от надеждни и здрави материали. Те гарантират дълги години на експлоатация, така че единичното закупуване ще ви бъде предостатъчно за дълъг период от време. Но ако все пак имате няколко автомобила, може да закупите за всеки по един.

Като цяло симпатичното приспособление има една единствена цел. То се поставят на гърба на предната седалката непосредствено пред малчугана, докато той/тя се намира на своето детско столче отзад.

Съответно в него вие ще може да съхранявате всичко необходимо за дългото пътуване. По този начин нещата ви ще бъдат на една ръка разстояние и в случай на спешни ситуации ще можете да реагирате бързо и адекватно.

Цените на които преобладават продуктите от този вид са около 18-20 лв. Важно е да уточним, че при поръчка на няколко артикула над стойност 50 лв. е напълно възможно да се възползвате от безплатна доставка. 

Тя се осъществява за не по малко от 1 до 2 работни дни, така че определено си заслужава. За повече информация относно нея посетете специално предвиденото меню.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими