Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

13 лв. 25 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Възглавници

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

От една страна пътуването с много вещи е по-трудно.  Многото багаж може да превърне пътуването в кошмар.  От друга страна, ако пътуванията са чести и достатъчно дълги, за да поспи детето, то тогава имате нужда от възглавница за пътуване. Тя служи за следното: поддържа врата на детето предпазва вратните мускули и връзки от претоварване и последваща болка спането на път е по-приятно

Възглавниците тип подкова са най-популярния и проверен дизайн. Те поддържат врата изправен . Подходящи са за пътуване във всякакъв вид превозни средства. Възглавници за пътуване, които се закачат на предпазния колан. Тя е подходяща за дълги пътувания с автомобил и за деца, които накланят главата си напред докато заспиват. За съжаление тези възглавници не могат да се използват при пътуване със самолет.

Най-важното е да е с ергономичен дизайн. Твърде голямата или непропорционална възглавница може вместо удобство, може да доведе до травма. Надувните възглавници са много удобни за пренасяне в ръчен багаж. Да могат да се перат без да се деформират.

Външната материя трябва да е приятна и мека.  Трябва да може да се пере. Пълнежът трябва да е от мемори пяна – това гарантира удобство и дълготрайност.

Свързани блог публикации

За нуждите от спокоен и пълноценен сън, страницата на магазина разполага с много интересни модели на възглавници, създадени с иновативни дизайни, които ще защитават бебето по време на целия сън:

  • Проектираните модели за новородени бебета имат защитни функции против задушаване и падане по  време на преобръщане.
  • С помощта на специални въздушни канали, въздухът може да циркулира свободно през цялата вътрешност на възглавницата, което позволява на бебето да спи в удобната за него поза по корем.
  • Пълнежът от полиуретан и еластична пяна осигуряват максимален усет за мекота като поддържа опора за детската главичка и предотвратява деформации по нейната крехка все още структура.
  • На същия принцип работят и създават условия за безопасен сън възглавниците с ограничители с разликата, че обгръщат цялото тяло на бебето с помощта на меки прадпазни ограничители, които придържат тялото, предпазвайки го от падане на земята.
  • За комфортния сън по време на път магазинът разполага и с модели, които ще се прикрепят чудесно към бебешкото столче за кола и ще държат главата на детето в правилна позиция, като му осигуряват стабилна опора и комфорт по време на целия път, независимо дали спи или е в будно състояние.
  • Всевъзможните приложения на този артикул го трансформират и като аксесоар за детско легло. Такива са  декоративните възглавници, подходящи за украса на детското легло, а защо не и за следобедна дрямка. Изработената калъфка от фини, полиестерни нишки я правят мека и много приятна на допир
  • Цялата изработка на всеки модел заляга на висококачествени тъкани и материи, които имат хипоалергични свойства и благоприятстват за здравата среда на всяко бебе.

Моделите са атрактивни с интересни и весели визии, радващи окото на всяко дете. Техните създатели гарантират качеството си на безопасен сън и защита, като крайният продукт е минал необходимите тестове и изследвания. Това са Venis, Mycey, Lorelli и други утвърдени производители

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими