Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

15 лв. 31 лв.

Възглавници

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

За нуждите от спокоен и пълноценен сън, страницата на магазина разполага с много интересни модели на възглавници, създадени с иновативни дизайни, които ще защитават бебето по време на целия сън:

  • Проектираните модели за новородени бебета имат защитни функции против задушаване и падане по  време на преобръщане.
  • С помощта на специални въздушни канали, въздухът може да циркулира свободно през цялата вътрешност на възглавницата, което позволява на бебето да спи в удобната за него поза по корем.
  • Пълнежът от полиуретан и еластична пяна осигуряват максимален усет за мекота като поддържа опора за детската главичка и предотвратява деформации по нейната крехка все още структура.
  • На същия принцип работят и създават условия за безопасен сън възглавниците с ограничители с разликата, че обгръщат цялото тяло на бебето с помощта на меки прадпазни ограничители, които придържат тялото, предпазвайки го от падане на земята.
  • За комфортния сън по време на път магазинът разполага и с модели, които ще се прикрепят чудесно към бебешкото столче за кола и ще държат главата на детето в правилна позиция, като му осигуряват стабилна опора и комфорт по време на целия път, независимо дали спи или е в будно състояние.
  • Всевъзможните приложения на този артикул го трансформират и като аксесоар за детско легло. Такива са  декоративните възглавници, подходящи за украса на детското легло, а защо не и за следобедна дрямка. Изработената калъфка от фини, полиестерни нишки я правят мека и много приятна на допир
  • Цялата изработка на всеки модел заляга на висококачествени тъкани и материи, които имат хипоалергични свойства и благоприятстват за здравата среда на всяко бебе.

Моделите са атрактивни с интересни и весели визии, радващи окото на всяко дете. Техните създатели гарантират качеството си на безопасен сън и защита, като крайният продукт е минал необходимите тестове и изследвания. Това са Venis, Mycey, Lorelli и други утвърдени производители

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими