Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

141 лв. 400 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

От 0 до 18 килограма (0+/1)

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите. Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката, което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени з а деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила. Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила. Столчето е лесно за съхранение и местене.

Свързани блог публикации

За безопасното движение по пътищата с дете в колата е необходимо тя да бъде оборудвана с конкретна мебел за защита. Магазин Kidso разполага с модели за столчета за автомобил, които са създадени да осигурят целия комфорт на бебето или детето през цялото време, прекарано в колата. Предложените модели са за 0/1 възрастова група, като имат различна позиция за монтиране спрямо възрастта на детето.

  • За новородени и деца до 9 кг., седалката се поставя в обратно на движението посока, а за деца от 9 до 18 кг. се монтира по посока на движението
  • Седалките се регулират с помощта на различни позиции от седнало до полулегнало положение, което е подходяща поза за новороденото дете. Този конкретен наклон на седалката гарантира правилното положение на гръбначния стълб на бебето и фиксира тялото му в стабилна и комфортна поза
  • Моделите разполагат с 5-точкови защитни колани, подплатени с мека материя за максимално удобство на детето и имат допълнителни подложки за глава, която се използва за новородения период
  • Продуктите са снабдени със странична защита, която абсорбира силата на удара в случай на инцидент
  • Тапицерията е изработена от специален текстил, безвреден за детския организъм
  • Моделите следват заоблени и меки форми за предпазване на главата, торса и таза на детето, без да създават неудобство по време на път. Те елиминират случаите на дискомфортна позиция на тялото и осигуряват необходимото удобство, както в седнало положение, така и по време на сън
  • Поставянето им в колата е лесно, а предлаганите модели имат цветен десен, който пасва на дамаската на колата чрез прецизната си изработка

Съобразени са със световните стандарти за безопасност и качество на продукта и са предоставени на онлайн страницата от водещи марки в направата на детски и бебешки средства за тяхната безопасност като Chicco и BQS.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими