Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

90 лв. 119 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Съвместими с количка

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Някои производители предлагат модели за количка, които най-често са рекламирани като 3 в 1. Те се състоят от шаси, на което може да се закрепва кош за лежащо бебе, лятна седалка на количката и кошница , която може да се използва за кола или за количка. Кошчето за кола и количка най-често се закрепва в автомобил посредством предпазния колан. След това можете да извадите бебето заедно със столчето от автомобила и да го закрепите към количката и да продължите разходката .

Масовото решение е столчетата за кола, които са съвместими с количка да са 0+ или иначе казано до 13 килограма.

Това са столчета от раждането до 12 месеца или 13 килограма.  Тогава детето се вози в посока обратна на движението. Столчето позволява да го носите и на ръка след като пътуването приключи. Особено предимство е, че ако детето спи, можете да го носите извън автомобила без да го будите.

Правилото е, че може да се съчетават количка и столче само от един производител. Причината за това е, че всеки производител поддържа определена система на закопчаване на столчето към количката. Всеки модел изрично посочва, че има опция за съвместимо с количката столче за кола. Вие можете да виждате тези продукти в страницата като свързани продукти или като предложения за допълнителна покупка под основния продукт.

Когато купувате заедно количката и столче съвместимо с нея, най-често имате ценово предимство, спрямо възможността да ги купите по отделно. Когато купувате кошче за кола, съвместимо с количка Вие ще имате перфектно цветово съчетани продукти. Кошчето за кола осигурява и голямо удобство . Вие можете да се движите по-свободно, когато количката и столчето са съвместими . Детето може с лекота да се пренася с кошчето за кола, след това можете да фиксирате столчето с предпазните колани в автомобила и да се придвижвате безопасно. Когато пристигнете, можете лесно да извадите столчето за кола, с едно щракване да го закрепите на количката и да продължите свободно разходката пеша. Това е удобно решение, което осигурява мобилност, без да носите твърде много елементи от детската количка .

Свързани блог публикации

Многофункционалните модели са проектирани да служат за монтиране на автомобилната седалка и за самостоятелно ползване към детската количка за разходка. Артикулите следват стандартите за безопасност и качество спрямо Европейските норми като са снабдени със съответните системи за защита.

Те представляват кошове за новородени, които има функцията да се адаптират и към бебешката количка чрез адаптори за монтиране към рамата. Проектирани са  със защитни корпуси и странични удароустойчиви системи, които издържат при евентуален инцидент, като абсорбират силата на удара. Използват се в посока, обратна на движението и монтаж на задната седалка.

Дизайнът е изработен с ергономична форма, следваща нуждата от удобна за бебето легнала позиция с възможност за регулиране височината на облегалката за главата.

Разполагат с допълнителна възглавничка за новородени, която осигурява допълнителна защита и мекота на бебешката главичка.

Подсигурени са с 3 и 5-точково, колани, с подплатени подложки, придържащи детето в безопасна и удобна поза. При някои модели дължината им се регулира автоматично при промяна на облегалката за глава, което намалява риска от грешка при ползването им

Имат регулируема дръжка за лесно пренасяме, която има степени за различни позиции и изработен от специална материя сенник, които има UV защита за вредното влияние на слънчевите лъчи.

Към някои модели в комплекта влиза покривали за крачета, което заедно с ергономичната подложка на стола може да се сваля и пере на подходящия градус. Изработени са от специални пластмаси и текстилни части, които изключват в съдържанието си вредни за бебето елементи.

Цветовете са съобразени да пасват и на конкретни марки бебешки колички като съчетават фини бродерии и апликации в прекрасни разцветки за момиче и момче, както и подходящи за двата пола

Артикулите са преминали тест качество, а изработката им е създадена от лидерите в проектирането на безопасни бебешки продукти и аксесоари като Lorelli, ZIZITO, Chipolino и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими