Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

75 лв. 440 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бебефони и видеофони

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Бебефонът позволява да наблюдавате детето си на екрана на компютър, смартфон или таблет , когато не можете да бъдете физически до него, както и да го чувате и да му говорите. Така имате спокойствието, че рожбата ви е добре и имате постоянно наблюдение над нея. Удобството е, че устройството е леснопреносимо и може да се взема при пътуване.  Бебефонът има няколко функции, които улесняват родителите:  може да пускате музика на детето да активирате осветлението на дисплея има термометър , който сигнализира, ако температурата надвиши определени стойности

Бебефоните работят на ток, с батерии, а някои по-нови модели изискват Wi-Fi . Класическите бебефони се състоят от 2 части : стационарната се включва в електрическата мрежа и се оставя при детето преносимата може да бъде на батерии или на ток

Важното при избора е устройството да отговаря на вашите изисквания – дали искате да излъчва само звук, или и картина Издръжливостта на батерията и разстоянието, на което има обхват Бебефонът улеснява контакта с детето , когато сте извън стаята, като според своите нужди можете да изберете само звуков – който дава възможност да чувате детето и да осъществявате обратна връзка с него, или видео – който позволява да го наблюдавате.

Видеофонът предлага удобството да държите „под око“ вашето бебе чрез видео предавател от детското към родителското устройство. Повечето модели разполагат с инфрачервена камера , която позволява да виждате рожбата си и през нощта. Основната част от устройството се намира при детето, в креватчето му, а другата е при родителите, като позволява да се осъществява обратна връзка.

Предимството на видеофона е, че ни дава възможност да наблюдаваме детето, когато нямаме възможност да бъдем в стаята. Ако има някакъв недостатък, то той е в качеството на картината, което зависи от цената на продукта. Има видеофони с много добра картина и такива с нетолкова добра, но остава удобството да наблюдавате детето си, без да сте принудени да бъдете постоянно около него.

Свързани блог публикации

Магазинът предлага прекрасно решение за сигурност от разстояние. С тези модели на бебе и видеофони родители ще могат да наблюдават и слушат бебето или детето по време на неговия сън, без да се налага да го проверяват по няколко пъти с риска да го събудят.

Устройствата, спрямо модела, разполагат с кристално чист звук без смущения чрез DECT технология и голям обхват на действиедо 200-300 м. извън дома и до 50 м. на закрити пространства. Имат светлинни звукови индикатори, които се активират и при най-нискочестотния звук, както и индикатори за изтощена батерия, излизане извън обхват и сензор за отчитане на температурата и влажността на въздуха в стаята.

Някои модели работят със Smart Eco режим, без облъчване и вредни емисии, който автоматично намаля консумацията на енергия за излъчване. Независимо дали са аудио, аудио дигитални или видео модели, те могат да регулират нивото на звука на приемника в стаята на детето.

Повечето модели разполагат с функция обратна връзка, която позволява комуникацията между детето и неговите родители, като някои модели могат да излъчват приспивни песни и да работят като прожектори и нощни лампи.  

Моделите за видеофон имат екран с разделителна способност за кристално нощно виждане, като магазинът разполага и с компактна, безжична камера, която осигурява наблюдение чрез инсталиране на безплатно приложение към смартфон, таблет или компютър. Достъпът до нея може се осигури едновременно на 4 потребители. Моделите могат да работят на зареждащи и незареждащи се батерии и адаптери, включени като цена в комплекта.

Възможността от монтаж на стена или ръчно закачане по дрехите чрез клипсове. Дизайните са с нежни линии, обезопасени от твърди и остри компоненти, направени от висококачествени материали без вредно съдържание. Тяхното производство се базира на Европейските стандарти, а марките – лидери в производството на техника за бебе са Philips Avent, BabyOno, Chipolino, NUK и други

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими