Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

164 лв. 280 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Електрически люлки и шезлонги

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Бебешкият шезлонг представлява практично и комфортно малко легло, което дава чудесна възможност за забавления, почивка и сън на вашето дете. Компактните му размери го правят практичен за носене, а меката му подложка осигурява комфорт на бебето.

Може да се използва от раждането до достигането на определено тегло, отбелязано на опаковката на самия продукт. Допълнително предимство на това приспособление е, че когато детето порасне, бързо се трансформира в удобно столче за почивка и игра.

Едно от предимствата му е, че през цялото време, докато седи/лежи в него, детето е спокойно, защото има зрителен контакт с вас. Чрез играчките, които са закачени на удобно за хващане разстояние, шезлонгът ще привлече допълнително неговото внимание и ще му помогне да развие своята фина моторика и координация. Допълнително удобство на шезлонга е, че е леснопреносим, лесносгъваем и с компактни размери . Постелката и възглавничката се свалят лесно за почистване.

Повечето шезлонги са снабдени с арка с играчки , която забавлява детето, когато наоколо няма нищо интересно за гледане или по време на път. Има и по-скъпи модели, които предлагат допълнителни екстри, като например музикална част, вибрации, светлини. Някои бебешки шезлонги са комбинирани и могат да се трансформират в люлка, други имат сенник с няколко позиции за накланяне или допълнителна постелка за повече комфорт.

Всички модели шезлонги са снабдени с предпазни колани, което ги прави толкова безопасни, колкото и бебешката количка. Имайте предвид, че ако не е добре закопчано, бебето може падне, затова бъдете внимателни и никога не го оставяйте без надзор.

Степените на накланяне на шезлонга дават възможност да бъде използван за приспиване на бебето , а защо не и като заместител на леглото . Наред с това може да изпълнява ролята на люлка и столче за хранене . Фактът, че е лесен за пренасяне, го превръща в едно от най-използваните бебешки/детски приспособления.

Голямото разнообразие от цветове и модели на бебешки шезлонги може да затрудни избора, затова е важно да се придържате към няколко основни правила. Шезлонгът трябва да бъде: съобразен с възрастта/теглото на детето – не го използвайте след като детето премине ограничението за килограми лесен за поддръжка – да се пере лесно и да съхне бързо.

Няма строго предписание, но е добре времето на престой в шезлонга да бъде максимално ограничено. Причината за това е, че бебето трябва да развива своята моторика, която ще му помогне да се преобръща, да пълзи и да седи стабилно без вашата помощ.

Свързани блог публикации

За спокойствието по време на игра и сън на малкото бебе, магазин Kidso предлага електрически уред, съчетал мултифункционалните си свойства за оптимална защита, забавление и комфорт. Тези електрически шезлонги и люлки са проектирани да служат за бебета в новородена възраст чрез удобната си ергономична седалка.

Тя е подплатена с деликатна и мека тапицерия, следваща извивките и растежа на детето. Възможността от регулиране на позицията на облегалката е съобразена със конкретното състояние на бебето за сън, весели настроения за игра и по време на хранене.

Иновативният дизайн е подсигурен със стабилна  и лесносгъваща се конструкция, минала тестове за издръжливост при обръщане, като е подсигурена с протидоплъзхащи части отдолу за допълнителна защита. Елегантния и удобен корпус е подсигурен с няколкоточкови колани за фиксиране на детското телце и предпазва от преобръщане и падане.

Моделите са снабдени с нежни вибрации, свалящи се арки с интерактивни играчки и музикални панели, работещи чрез батерии. Успокоителната и приспивна мелодия допринася за плавното и спокойно заспиване на всяко бебе.

Шезлонгите имат функцията да се превръщат в люлки с помощта от люлеещи механизми, като  спрямо модели тази функция е снабдена с няколко скорости за продължителността на люлеенето или има възможност за ръчно люлеене. Трансформиращите способности на артикула му позволяват да се превърне и в  стабилно столче за отдих.

Допустимите стойности за употреба на артикула са до 9 кг. тегло на  бебето за функция люлка-шезлонг и до 18 кг. тегло на дете за функция стол. Като аксесоар някои модели разполагат с нежен сенник за покриване на детската главичка от навлезлите слънчеви лъчи в стаята.

Моделите са изработени по европейските стандарти за безопасност от безвредни материали с безопасни багрила. Цветовете и украшенията, както и аксесоарите са весели в животински опознавателни мотиви. Произведени са от световни лидери в направата на детско и бебешко оборудване като Chipolino, Fisher price, Cangaroo, и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими