Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

38 лв. 107 лв.

Нагреватели за шишета

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Придържайте се към следните основни правила: една и съща храна не трябва да бъде загрявана повече от един път, особено ако е кърма; замразената кърма трябва първо да се размрази в хладилника и после да се постави в нагревателя; замразената кърма трябва да се използва до 3 часа след размразяване.

Нагревателите затоплят бебешката храна лесно и бързо . След достигане на желаната температура повечето модели се самоизключват. Загряването с такъв уред е равномерно , но по-важното е, че се избягват вредните лъчи на другите електроуреди, също така се запазват витамините и другите полезни хранителни вещества.

Раждането и появата на бебето е най-радостният миг в живота на едно семейство. Но това е период и на множество колебания как да се осигурят най-подходящите условия за отглеждане на детето. 

Многофункционални и полезни, нагревателите за шишета улесняват забързаните родители в отглеждането на децата. Когато сте на път или бързате да нахраните малкото съкровище, включете уреда на желаната температура, за да стоплите за броени минути млякото или пюрето. 

Нагревателите са преносими и адаптирани към различни големини на бебешки бутилки/бурканчета. Храната се затопля, запазвайки витамините и важните хранителни вещества в нея.  Няма нищо по-успокояващо от топло мляко за лека нощ - идеален източник на витамини, минерали и други ценни хранителни вещества.

Нагревателите са оборудвани с висококачествен термостат, за да се гарантира пълната им експлоатационна безопасност и поддържане на постоянна температура. Супер практични и бързи за използване както в домашни условия, така и чрез адаптер в колата.

Наличието на светлинен индикатор указва кога е достигната желаната  температура, а това прави уредът лесен за употреба и през нощта. Затоплянето на храната е удобно, ефективно, леко и равномерно. 

Нагревателите могат да се използват и след като поотрасне детето, за стопляне на приготвената каша или сок. Вашето дете може да хапва топла храна, когато поиска, а вие да не се тревожите дали може да му я осигурите за броени минути – нагревателите за шишета и бурканчета са бърз и верен помощник, само изберете модел и дизайн. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими