Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

69 лв. 70 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нагреватели за шишета

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Придържайте се към следните основни правила: една и съща храна не трябва да бъде загрявана повече от един път, особено ако е кърма; замразената кърма трябва първо да се размрази в хладилника и после да се постави в нагревателя; замразената кърма трябва да се използва до 3 часа след размразяване.

Нагревателите затоплят бебешката храна лесно и бързо . След достигане на желаната температура повечето модели се самоизключват. Загряването с такъв уред е равномерно , но по-важното е, че се избягват вредните лъчи на другите електроуреди, също така се запазват витамините и другите полезни хранителни вещества.

Има много варианти за загряване на бебешката храна, но в днешно време най-удобният вариант е нагревател за детски бутилки . Този уред решава всички проблеми свързани със загряването на бебешката храна.  Нагревателят е безопасно и компактно устройство, което топли храната в бутилката до избраната температура за няколко минути и държи тази температура в продължение на половин час. Използването на уреда е много лесно, трябва само да се включи и да се налее вода в него. Съществуват и нагреватели с адаптер за кола, които опростяват процеса, когато сте на път. Освен бутилки, в нагревателя могат да се топлят и еднократни пликчета със сок и бурканчета с пюре . Нагревателите за бебешки шишета и бурканчета са много практични, удобни и пестящи време уреди.

Помнете важните правила за топлене на бебешка храна , а те са: една и съща не трябва да бъде топлена повече от един път, особено кърма. замразената кърма трябва първо да се размрази в хладилника и после да се затопли в нагревателя. замразената кърма трябва да се използва в течение на 3 часа след размразяване.

Нагревателите за бебешки шишета са много удобни и лесно и бързо затоплят бебешката храна или шише до желаната температура и ги правят готови за консумация. Повечето нагреватели след достигане на желаната температура се самоизключват автоматично.  Тези уреди са малки на обем, лесни за употреба и много улесняват процеса на затопляне на бебешката храна или шише . Загряването с такъв уред е изключително равномерно и щадящо витамините и другите полезни хранителни вещества . С този начин на затопляне съхраняваме най-ценното от храната или напитката и така избягваме вредните лъчи на електроуредите.

Разбира се можете да претопляте детската храна и по други начини – на водна баня или в микровълнова печка. За съжаление тези методи са по-неудобни и имат своите недостатъци. Нагревателите са направени така, че в тях повечето бутилки и бурканчета могат да стоят изправени без да е нужно да ги прикрепяте или подпирате допълнително. В микровълнова печка затоплянето на храна е възможно да убива част от хранителните вещества. В допълнение ефектът на претопляне е често срещан.

Свързани блог публикации

Раждането и появата на бебето е най-радостният миг в живота на едно семейство. Но това е период и на множество колебания как да се осигурят най-подходящите условия за отглеждане на детето. 

Многофункционални и полезни, нагревателите за шишета улесняват забързаните родители в отглеждането на децата. Когато сте на път или бързате да нахраните малкото съкровище, включете уреда на желаната температура, за да стоплите за броени минути млякото или пюрето. 

Нагревателите са преносими и адаптирани към различни големини на бебешки бутилки/бурканчета. Храната се затопля, запазвайки витамините и важните хранителни вещества в нея.  Няма нищо по-успокояващо от топло мляко за лека нощ - идеален източник на витамини, минерали и други ценни хранителни вещества.

Нагревателите са оборудвани с висококачествен термостат, за да се гарантира пълната им експлоатационна безопасност и поддържане на постоянна температура. Супер практични и бързи за използване както в домашни условия, така и чрез адаптер в колата.

Наличието на светлинен индикатор указва кога е достигната желаната  температура, а това прави уредът лесен за употреба и през нощта. Затоплянето на храната е удобно, ефективно, леко и равномерно. 

Нагревателите могат да се използват и след като поотрасне детето, за стопляне на приготвената каша или сок. Вашето дете може да хапва топла храна, когато поиска, а вие да не се тревожите дали може да му я осигурите за броени минути – нагревателите за шишета и бурканчета са бърз и верен помощник, само изберете модел и дизайн. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими