Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

22 лв. 175 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нощни лампи

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Нощните лампи са източник на спокойствие за деца, които се страхуват от тъмното или от чудовища. Малките деца и бебета нямат такива страхове. Подобни притеснения биха могли да се появяват при децата от две или три годишна възраст?

Нощната лампа е нужна на майката , не на детето. При нощните кърмения приглушената светлина помага на майката да се ориентира по-бързо и лесно. Като цяло светлината през нощта дава грешен сигнал до човешкия мозък. Така организмът произвежда по-малко мелатонин . Това води до: по-трудно заспиване по-лек сън и съответно неотпочиналост раздразнителност нервност

Научните изследвания сочат, че приглушената червена и оранжева светлина е най-подходяща. Това е и логично заключение – помислете какъв е цветът на залеза на слънцето.

Нощната лампа, произведена съгласно добрите технологични стандарти, работи със слаба лед светлина и не е опасна. Тя може да функционира между 8 и 10 часа без да загрява или да предизвика каквато и да било опасност.

Свързани блог публикации

Преместването на вашето подрастващо дете в своя самостоятелна стая може първоначално да бъде прекалено стресиращо за него. За да гарантирате неговата утеха и блаженство ще е нужно да обзаведете помещението възможно най-приятно.

Това включа добавянето на предмети, като играчки, килими, плакати и най-вече нощни лампи. С настъпването на нощта малкият със сигурност ще бъде изплашен, тъй като вече не е до вас. Разбира се обаче присъствието на симпатична и забавна нощна лампа ще гарантира нужната компания, придавайки му спокойствие.

В крайна сметка планът е непробиваем, но въпреки това е препоръчително да не избързвате и да закупувате хаотично каквато и да е лампа. Предварително разгледайте нейната същност, както и функционалност и винаги източникът от който пристига.

От друга страна страницата върху която се намирате ще ви спести нуждите от това задълбочено разследване. Онлайн магазинът на Кидсо се състои от всички необходими приспособления, които за разлика от често срещаните на пазара са само и единствено от доказали се марки.

Разглеждайки богатият им инвентар ще попаднете на следните артикули :

  • Автоматични лед лампи
  • Нощна лампа с различни форми
  • Музикална лампа и много други

Всяка една от тях разполага с впечатляващ външен дизайн. Тя определено ще зарадва дори и най-малките, така че обезателно ви съветваме да им се доверите. Все пак техните производители са световно доказали се брандове като – Chicco, BabyOno и Dino Toys, така че по отношение на качеството и сигурността няма да бъдете ощетени. 

Въпреки че разнообразието тук е огромно вие ще можете да откриете нещо, което да е съвместимо с вашите предпочитания. Пример можем да дадем с иновативната музикална нощна лампа във формата на хипопотам. Нейната практичност и функционалност е повече от забележителна.

Тя се поставя в близост до детското легло и когато бъде включена започва да издава приятни и утешителни мелодии. Заедно с това модела има различни цветови варианти, които могат да вървят едно след друго. По принцип те са успокояващи светлини и този начин бързото заспиване е гарантирано.

В случай че желаете повече детайли относно тях или самата поръчка ви съветваме да не се двоумите повече, а директно да се свържете с нас. За целта сме предоставели няколко контакта зад които ще се намира нашият професионален екип.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими