Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 6 лв.

Клечки за уши

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Клечките за уши са предназначени за почистване на ушната мида, входа на учния канал, гънките на ушите.   Те се използват и за почистване на определени места с гънки на кожата, почистване между пръстите на ръцете и краката, около носа и очите .  Клечките за уши се използват от жените за премахване на грим около очите.

Навлизането навътре в ушния канал с клечка за уши не се препоръчва.  То е опасно, защото може да „натикате“ навътре ушната кал .  Така тя вместо да изтече, запушва ухото. Възможно е да остане част от памука на клечката за уши да остане в ушния канал.  Това е опасно и задължително изисква намеса от квалифициран лекар . При навлизане с клечка за уши твърде дълбоко в ушния канал можете да предизвикате наранявания и травми.  Такива са спукване на тъпанчето, нарушения във вестибуларния апарат , и други.

Качествените клечки за уши ще различите по достатъчното количество памук по тях.  Тяхната клечка е достатъчно твърда, за да не се пречупва по време на употреба .  Качествените клечки за уши са обработени против микроби.

Това е направено така, за да се гарантира, че не навлизате с клечката за уши твърде навътре в ушния канал .

Клечките за уши са улеснение в грижата ни за добра лична хигиена, както на децата, така и на възрастните.  Те улесняват почистването на кожата и по-специфични части на тялото без да отделяме много време за подготовка.  С тях почистваме бързо и безопасно ушната мида, началото на ушния канал, ноздрите и др. подобни.  При бебетата можем да ги използваме и за почистване между пръстите на краката и ръцете.  Тези части на тялото са много малки и нежни и това е лесно приспособление ни дава по-удобен достъп.  Клечките за уши за обработени антибактериално и това ни гарантира, че при тяхна еднократна употреба няма да получим замърсявания, инфекции или възпаления.  С клечките за уши можем да почистваме лесно малки наранявания на по трудно достъпни места.  Те често се използват и за нанасяне на лекарства, които са във форма на кремове, гелове и подобни.  Много жени ги използват при нанасянето или премахването на грим и кремове за лице.  Те са се превърнали в естествена часто от ежеднената хигиена на съвременния човек.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими