Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 6 лв.

Клечки за уши

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Клечките за уши са предназначени за почистване на ушната мида, входа на учния канал, гънките на ушите.   Те се използват и за почистване на определени места с гънки на кожата, почистване между пръстите на ръцете и краката, около носа и очите .  Клечките за уши се използват от жените за премахване на грим около очите.

Навлизането навътре в ушния канал с клечка за уши не се препоръчва.  То е опасно, защото може да „натикате“ навътре ушната кал .  Така тя вместо да изтече, запушва ухото. Възможно е да остане част от памука на клечката за уши да остане в ушния канал.  Това е опасно и задължително изисква намеса от квалифициран лекар . При навлизане с клечка за уши твърде дълбоко в ушния канал можете да предизвикате наранявания и травми.  Такива са спукване на тъпанчето, нарушения във вестибуларния апарат , и други.

Качествените клечки за уши ще различите по достатъчното количество памук по тях.  Тяхната клечка е достатъчно твърда, за да не се пречупва по време на употреба .  Качествените клечки за уши са обработени против микроби.

Това е направено така, за да се гарантира, че не навлизате с клечката за уши твърде навътре в ушния канал .

Свързани блог публикации

Личната хигиена е водещо нещо, което трябва задължително да представите на вашият подрастващ малчуган. Заедно с това е от значение да го научите да я извършва редовно и пълноценно. Когато обаче той е по-малък нещата са изцяло във ваши ръце.

Като един отговорен родител вие трябва да се уверите, че полагате максимално добре своите грижи, за да гарантирате благополучието и щастието на вашето бебе. Използването на четка за зъби, пила за нокти и дори клечки за уши са едни от основните приспособления, които ще бъдат най-често във вашият снаряд. 

Макар и крайно необходими много хора подценяват функционалността на клечките за уши. Главно те служат за почистването на цялото ухо, когато то е прекалено замърсено с досадният и непривлекателен секрет. Прилагането им при децата трябва да се осъществява изключително внимателно, тъй като в противен случай е възможно да им причините болка или увреждане.

Също така, за да сте предварително подготвени и сигурни, че разполагате с нужните инструменти е нужно винаги да се уверявате в качеството на избраните от вас клечки за уши. Предполагаме, че повечето от вас не обръщат внимание на този детайл, въпреки че е крайно погрешно.

От друга страна в момента се разполагате върху страницата на онлайн магазинът Кидсо. Тук ще успеете да откриете абсолютно всичко от първа необходимост. За разлика от другите търговски представители, артикулите на Кидсо са напълно автентични, тъй като са предоставени от самите производители.

В обширната им категория ще срещнете многобройни видове клечки за уши. Те се различават единствено в производителят си и броя на опаковка. Един от най-популярно избираните марки са съответно – Chicco, Septona и Event. Причината за това е, защото продуктите им са изградени от надеждни елементи.

Структурата на клечката се съставя от безопасна пластмаса, а горният край е изграден от натурален памук. Той от своя страна придава невиждана мекота и практичност. Ненужните секрети се полепват веднага по него и следователно почистването е повече от успешно.

Ето защо ви препоръчваме да не се двоумите повече и вместо това да действате още сега. Всички налични артикули са с доказан произход и на достъпна цена. Единствено от вас зависи да изберете определеният брой от който ще се нуждаете.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими