Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 3 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Биохрани

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Био храните са произведени под специален контрол.  Там се гарантира, че храните са чисти от ГМО, пестициди, нитрати и др.  Суровините от които са произведени са отгледани в чисти пространства и възможно най-близо до естествените условия за отглеждането им.

Био храните са по-чисти Не съдържат сол и захар Не съдържат вредни вещества Това гарантира, че детето ще расте по-здраво, ще се адаптира към храната по-лесно.  Вероятността за появата на а лергии, непоносимост към храни или хранителни дискомфорти е по-малка.

След 6 месечна възраст , заедно със захранването на бебето може да започне и приемът на био храни.  Следете внимателно опаковката на храните. Там е записана препоръчителната възраст за всяка храна.

Свързани блог публикации

Едно здраво, смело и умно дете се нуждае от безгрижно детство, щастливи родители, дълбок сън и …качествена храна. Последните 5-6 години на българския пазар добиха популярност  т.нар. био храни. Те са полезни, защото не съдържат консерванти и синтетични добавки, които причиняват проблеми, нетолерантност и алергични реакции на малки и големи. Био храните, произведени специално за децата, са изчистени от пестициди и резистентни бактерии. Малките деца са изключително уязвими и податливи, когато са изложени на вредни химически субстанции. От основно значение е децата от ранна възраст да се хранят с достатъчно разнообразни продукти - пресни плодове и зеленчуци, нискомаслени млечни продукти, пълнозърнести култури, подчертават експерти.

Био храните за деца са с доказано съдържание на витамини, минерали, антиоксиданти, протеини, липиди и други хранителни вещества, безценни за пълноценния растеж на малчуганите. 

Те се отличават с по-ниски нива на пестициди, което ги прави безвредни и полезни за включването им в хранителния режим на подрастващите.

От утробата до юношеството, децата получават доказани ползи от консумацията на био продукти. Купувайки ги, подкрепяте хуманното отношение към животните, отглеждани без растежни хормони или генно-модифицирани 

храни. А това е ключова предпоставка за производството на висококачествени детски органични храни.

Някои родители твърдо вярват, че био-пюретата, кашите, соковете са по-вкусни за мъниците от конвенционалните продукти. Това убеждение се подкрепя от факта, че органичните храни за децата се произвеждат с помощта на изпитани биологични производствени средства –без вредни  химикали, при минимално замърсяване на вода, почва, въздух. 

Повечето пюрета и каши на био основа са обогатени с естествени захари, с витамин С и омега 3 – важни за развитието и поддържането на мозъка, очите, имунната система, познанието, поведението. 

Зеленчуковите безмесни пюрета са с фина, отлично смляна консистенция, уместни за захранване на бебето след 4-я месец. 

Месните пюрета са произведени от качествено крехко месо, допълнително обогатени с основната група витамини А, С и Е, както и с калций, извлечен от месото, за здрави зъбки и кости. Съставките са органични, без добавена сол, без глутен, без сгъстители, с добавено био рапицово олио – богато на витамини /Е,D,B/, на ненаситени мастни киселини и минерали. 

Био храните са безопасни и полезни за здравето на малките палавници, защото са разработени под стриктния контрол на специалисти по хранене на децата, спомагат за засилване на имунитета и техния растежа.

Децата са бъдещето, инвестирането в тяхното здраве и щастие е приоритет за всички нас.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими