Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 5 лв.

Пюрета

Показани са 1-20 от общо 121 артикул(а)

Предлаганите пюрета на страницата на магазина са направени само и единствено от чисти и истински продукти. Те съдържат обогатени съставки като различни минерали и витамини за закрепване и благоприятно развитие на бебешкия и детски организъм.

Разнообразието от вкусови съчетания следва растежа на бебето, като му осигурява постепенен прием на храна, класифицирана за определените месеци като възраст на бебето. Продуктите имат редуцирано съдържание на сол, захари, млечни протеини и глутен. Това асимилира до минимум предпоставките от алергични реакции. Обогатени са с качествени съставки като омега-3 и омега-6 мастни киселини, фолиева киселина, витамини, желязо и естествени сгъстители.

Тези продукти ще помогнат да захраните вашето бебе правилно и ще му дадат нужните жизненоважни съставки за естествен растеж. Сигурен източник на енергия, те са дозирани на порции спрямо възрастта за цялостно хранене след преминалия период на захранване.

Може да избирате плодови и зеленчукови пюрета, съчетание с месо и млечни продукти, под формата на вкусни супи и яхнии с макарони и ориз и хиляди други кулинарни комбинации. Продуктите са подходящи за закуска, обяд и следобедна закуска,  вечеря и десерт. Следвайки указанията за състава, отговарящ на възрастта на вашето бебе, може да разнообразявате храненията на вашето дете с много качествена храна.

Изчистените им вкусове са деликатни и гарантират приемането от страна на всяко бебе. Служат за цялото меню от закуската до вечерята и гарантират качеството си от био производство. Следвайки нормирания ред, те са представени от световни марки в производството на качествена храна за бебе с огромно внимание и грижа като Bebevita, Hipp, Nestle и други със същия стил на качество.

Опаковката във вид на бурканчета или паучове е удобна за хранения навън и по време на разходка, като продуктът има срок на употреба до 24 часа след отваряне.  Те са еко съобразени чрез рециклируемото си свойство на материалите.

Продуктът е добавен към желани продукти