Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
1 лв. 3 лв.

Зеленчукови пюрета

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Зеленчуковите пюрета са идеално меню за захранването на вашето бебе и следващо цялостно хранене. Те са обогатени с омега-3 мастни киселини, които са важни съставки за добрите мозъчни и нервни функции в организма. Наличието на високо съдържание на витамини стимулира имунната система и помага за лесно свикване на организма от кърма и преходни млека към здравословна, твърда храна.

Продуктите не съдържат глутен, сол и консерванти, като с това осигуряват безпроблемното адаптиране към нов вид храна в периода на захранване. В периода след него съдържанието на глутен е регулирано спрямо възрастта на детето и хранителните нужди.

Различното съчетание на зеленчуци ще внесе разнообразно изграждане на хранително меню за вашето бебе и ще му осигури нужната енергия, сила и здраве. Добивът на съставките е съобразен със стандартите и заляга на био производство като гарант за качество.

Може да избирате пюрета само от един зеленчук или съчетание от вегетарианко меню с много деликатни и натурални вкусове. Важна съставка на зеленчуците са влакнините, които поддържат благоприятната флора на червата, също така са богати на фолиева киселина, витамин C и магнезий, които подобряват усвояването на калция.

Hipp, Bebevita и Nestle са производителите, които създават здравословен режим в храненето на всяко бебе на базата на различни изследвания за 100% качество и безопасност. Опаковката им във вид на практични бурканчета предразполага и за хранене навън. Производителите налагат срок на годност при употреба след отваряне на съдържанието до 24 часа.

За правилно хранене, може да предложите зеленчуковото пюре след изтичане на 3-тия месец на вашето бебе, като в началото давате по 3-4 лъжички и постепенно увеличавате количеството за плавно свикване с нов вид храна като консистенция и вкус. Ако детето ви има непоносимост и алергии към някоя от съставките, те трябва да се изключат като храна от неговото меню и да се заместят с други по лекарска преценка.

Продуктът е добавен към желани продукти