Филтриране по

Сухари и бисквити

Не са открити продукти

Храненето е неотлъчна част от нашето ежедневие и живот. Чрез него ние успяваме да си набавим необходимите хранителни вещества, за да може тялото ни да функционира правилно и следователно заедно с това да останем напълно здрави.

В никакъв случай то не бива да бъде пренебрегвано, особено от подрастващи децата, тъй като това действие със сигурност ще им нанесе потенциална вреда. В зависимост от тяхната възраст е крайно наложително да спазвате дневният брой хранения със специфично предвидените храни.

Обикновено малките преминават през няколко етапа през които е важно да ги запознавате именно с тези различните видове храни. Те варират от пюрета до действително течни или твърди ястия. По този начин вие ще подсигурите, че крехкият им организъм си набавя препоръчителната дневна доза.

Бисквитите са популярна закуска, която всеки обожава да си похапва от време на време. Те варират в най-различни вкусове и са чудесни лакомства за малките деца. Ако имате бебе обаче, което току що е усвоило твърдите храни може да се изкушите да му дадете сухари или бисквити.

От една страна тези продукти могат да изглеждат, като добра закуска за него, защото са изключително меки и лесно разграждащи се в мляко. Но от друга наистина ли е добре за малкият? Отговорът е напълно – Да, и точно такива ще откриете, посещавайки онлайн магазинът на Кидсо.

Разглеждайки апетитната им категория вие ще попаднете на следните хранителни артикули :

  • Био оризови гризини
  • Био бебешки бисквити
  • Био хрупкави кръгчета
  • Натурални оризови гризини

За ваше успокоение всички те са напълно сигурни и безопасни за свободна консумация. Все пак те са производство на немската компания и марка – Hipp. При производството им лакомствата са преминали през множество тестове, доказващи техният стандарт и качество, така че няма за какво да се тревожите.

Въпреки това обаче препоръчителният прием е само и единствено, ако малчуганът ви е над 6 месечна възраст. Причината за това е, защото преди това организма му не е достатъчно развит, за да приеме и обработи дадената храна. Освен това за изненада на мнозина сухарите могат да бъдат доста полезни за тях.

Ето защо ви насърчаваме да им се доверите. Ако евентуално се нуждаете от повече детайли, чувствайте се свободни да се свържете с нас.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими