Филтриране по

Вода,сокове и нектари

Не са открити продукти

В периода на преходно хранене, магазинът препоръчва и предлага на родителите натурални напитки за техните бебета и деца, които са идеален източник на различни витамини. Ние знаем, че вашите деца обожават сокове, затова сме подбрали прекрасни вкусови съчетания, които ще се харесат на всяко бебе и дете.

  • Нектарите и соковете от био плодове са с ниска киселинност, което благоприятства за лесното усвояване от вашето бебе и не създава дразнения на неговия чувствителен организъм.
  • Изключително обогатени са на витамин C, който подпомага усвояването на желязото от други храни.
  • Не съдържат оцветители, консерванти, глутен, синтетични аромати и млечни протеини, поради риска от алергии, като това ги прави подходящи за прием след 3-тия месец.
  • Това са продукти, добити от 100% екологични плодове, които зреят и растат под естественото влияние на слънчевите лъчи. Комбинирани са различни сортове плодове с деликатен и ароматен вкус, с абсолютно натурално съдържание на захари.
  • Нектарите са прекрасни витаминозни, редуцирани сокове, които са идеални за прием между храненията. Може да ги предложите на вашето бебе, неразредени или смесени с вода в съотношение 1:2

Диетичните напитки, предлагани на страницата на магазина, са предназначени за перорална рехидратация в случаи на диария и повръщане. Тя не е лекарствено средство, но е естествен продукт с ценни съставки за стимулиране на естествените възстановителни процеси в бебешкия организъм.След отваряне на съдържанието е необходимо да съхранявате бутилката в хладилник и да консумирате в рамките на 3 дни.

Плодовете и плодовите сокове имат разхлабващо действие, затова е необходимо да следите проявите на вашето дете след прием. Немските производители Hipp и Bebivita целят чисти и екологични продукти за обгрижване на бебешкото меню. Те създават своите висококачествени продукти в съотношение с международните директиви за качество за здравословна и безвредна кухня. Заради това вашето дете ще получи необходимата доза от полезни съставки. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими