Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

17 лв. 68 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки за баня

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

От момента, когато детето може да стои седнало само в коритото за баня можете да му давате играчки . Обикновено това е възрастта между шест и осем месеца . По това време банята става забавление и игра за детето и то може да изучава там предмети, докато играе и се забавлява.

Играчките за баня помагат в много аспекти. При страх от водата или нежелание да се мокри бебето става резистентно към банята . Тогава играчките могат да се превърнат в негов стимул за използването на банята. Тук е мястото, където детето може да научи цветовете, да разбере как различните играчки плуват и т.н. Движещите се във водата играчки подобряват координацията на детето.

Най-лесният вариант е да ги измиете в съдомиялната си машина. Използвайте програма за миене на чаши. След измиването ги подредете на чиста и суха кърпа, за да се оцедят напълно. Друг начин е да ги потопите в разтвор на вода и белина за 12 часа. След това трябва да ги измиете с вода и сапун, за да сте сигурни, че няма остатъци от белина по тях. Този метод е за препоръчване, ако желаете по играчките да няма следи от мухъл.

За да са безопасни играчките за баня трябва да се съхраняват в текстилна мрежеста торба на сухо и проветриво място. По този начин гарантирате, че те ще са сухи и по гумената им повърхност няма да се задържа влага и плесени .

Свързани блог публикации

Играчките за баня се появяват в живота на детето, когато то започва да стои изправено или седнало само.  Тогаво бебето открива света, любопитно е и се забавлява с играчките.

Играчките за баня помагат в много аспекти.  При страх от водата или нежелание да се мокри бебето става резистентно към банята.  Тогава играчките могат да се превърнат в негов стимул за използването на банята.

В банята с играчките, детето може да научи цветовете, да разбере как различните играчки плуват и т.н.  Движещите се във водата играчки подобряват координацията на детето.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими