Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

29 лв. 192 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Коли с педали и яздене

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Децата започват да използват коли, мотори и бъгита с педали на възраст от около 2 (две) години . Най-често на възраст около 5 (пет) години децата стават активни с други играчки и загубват интерес към коли, мотори и бъгита с педали.

Играчки от този тип развиват двигателните умения на детето.  Децата се забавляват с коли, мотори и бъгита с педали и в допълнение привикват към активен начин на живот и игра навън . Докато карат децата придобиват чувство за пространсво и се научават да маневрират. С коли, мотори и бъгита с педали децата се научават: на посоките „ляво: и „дясно“ какво е „близо“ и „далеч“ какво е „бързо“ и „бавно“ Друго важно умение е въртенето на педали . Умението да се движи на собствен ход и едновременно с това да маневрира е важно двигателно съчетание, което детето ще използва и по-късно – с нормален велосипед , с мотоциклет и т.н.

Размерът трябва да е съобразен с ръста на Вашето дете. Някои модели позволяват регулиране на педалите. Теглото е от голямо значение. Най-добри са коли, мотори и бъгита с педали от алуминий. Те са леки и не ръждясват. Има и пластмасови модели. Те са предназначени за по-малки деца и лесно се карат и в домашни условия. Гумите трябва да са надуваеми. Това дава по-добър комфорт и стабилност на коли, мотори и бъгита с педали. Гумите от т.н. EVA материал са по-твърди. След износване там се сменя цялото колело, а не само гумата. Седалката трябва да е удобна , защото тя е опората, на която детето разчита, за да върти педалите ефективно. Масата на коли, мотори и бъгита с педали трябва да се вземе в предвид. Тежките играчки са трудни за маневриране и каране от децата. Те са и неприятни за превозване и съхранение от родителите. Преди да закупите коли, мотори и бъгита с педали проверете дали детето Ви се справя с въртенето на педалите . Важно е с каква система на задвижване са коли, мотори и бъгита с педали. Вариантите са обикновено с лостова система или с верига. Която и от двете системи да предпочетете, уверете се, че тя е солидно направена и обезопасена добре. Ако в коли, мотори и бъгита с педали има врати се уверете, че те не са твърде високи и трудни за опериране от детето . По-ниските врати правят коли, мотори и бъгита с педали по-лесни за употреба от децата.

Свързани блог публикации

Магазин Kidso залага на артикули, които непрестанно стимулират детските способности и техния устрем  да бъдат самостоятелни и щастливи деца. На страницата може да откриете артикули, които ще са от полза на вашето бебе за неговите стабилни първи крачки.

Това са коли, приспособени за бутане и яздене, подходящи за деца след навършване на 10 месеца. Употребата им е с мултифункционални свойства, защото вашето дете може да се вози, придвижвайки се напред с краката, но може и да се използва като удобна проходилка, която да се бута от децата с помощта на удобна дръжка.

Този продукт цели да задвижи и включи всички мускулни единици за прехода от първите стъпки към самостоятелно ходене:

  • Седалката е подвижна и под нея се отваря пространство във вид на багажник за селектиране на различни играчки или аксесоари. Тя има приятни извивки за максимален комфорт и ще осигури удобство, когато детето е седнало и управлява средството.
  • Воланът е подвижен и това осигурява възможност на вашето дете да направлява своята траектория на движение, като при някои модели той е снабден със забавни мелодии, които се активират с бутони, разположени върху него. Тази идея за самостоятелно управление е нужна за развитието на координацията на детето и неговите възприятия за близки и далечни обекти.
  • Моделите са проектирани с предпазни стопери против обръщане и ще осигурят стабилно ходене на вашето дете по време на бутане.

Освен че служат за необходимата опора за първите крачки, артикулите имат забавен външен вид с атрактивни форми и цветове. Няма начин да не се превърнат в любим атрибут на всяко дете по време на разходка навън или когато се забавлява вкъщи.

Изработени от обезопасени за здравето материали, продуктите следват нормираните правила и са създадени от брандове, които са с дългогодишен  опит в създаването на качествени продукти за бебета и деца като Chicos, Lorelli  и Chipolino.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими