Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
6 лв. 200 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко

Музикални играчки

Показани са 1-20 от общо 52 артикул(а)

За атракция на вашето бебе, магазинът предлага разнообразни музикални играчки. Със силата на приказното си звучене музиката има благоприятно въздействие за бебешкия слух и ще разнообразява неговия начин на игра и възприятия.

Под формата на различни инструменти, плюшени и интерактивни играчки, вашето дете ще открие възможностите за различни нотни съчетания, които ще му доставят дълги часове на игра или ще го унасят в сладка дрямка.

Меките плюшени предложения са идеални за гушкане по време на сън. Те издават различни звуци, мелодии и светлини, на които вашето бебе ще се наслаждава и радва. 

Могат да бъдат използвани като:

  • приятел за сън

  • като атракция, закачена на леглото и количката

  • като нощен прожектор за уютна обстановка

Съобразени с меки форми, играчките ще подобрят моториката на вашето дете, а красивите цветни съчетания и декорации ще помогнат за развитието на неговото въображение и опознавателните му способности. За тяхната употреба родителите могат да заложат още от първите месеци след раждане на своята рожба.

А за поотраснали едногодишни малчугани, Kidso предлага стимулиращи сетивата музикални играчки, които ще бъдат невероятна изненада за подарък по специален повод. Моделите имитират различни музикални инструменти с клавиши, барабани и музикални волани, които ще помогнат на укрепналите деца да развиват своето нестихващо въображение, ще подобрят тяхната памет и координативна работа око-ръка. Забавните мелодии, светлини и самостоятелно възпроизвеждане на ноти и звуци от вашето дете със сигурност ще направят заниманията му интригуващи.

Изработката на артикулите е съобразена с безопасността на бебета и подрастващите деца, като следва международното законодателство за стандарт на продукта. Създаването им, целящо формирането на стил и усъвършенстването на знания, се дължи на световни марки като Cars, Paw patrol, Clementoni, Little Tikes и други производители на играчки за щастливо детство и безгрижни игри.

Продуктът е добавен към желани продукти