Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 70 лв.

Подплънки за кърмачки

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Подплънките за кърмачки са създадени, за да поддържате дрехите си сухи през периода на кърмене. Гарантират сигурност през деня и спокойствие през нощта. Те са изработени съвместно с утвърдени консултанти и специалисти в световен мащаб /Вики Скот-акушерка и консултант по кърмене/, преминали необходимите тестове за качество, комфорт и ефективност.

Най-отличителната и ценна характеристика на подплънките е тяхната абсорбираща повърхност. Притежават специфична дишаща сърцевина с устойчива текстура във вид на пчелна пита. 

Естествените материали – преобладаващо памук, гарантират усещане за нежност, мекота и копринен допир. Финото и тънко покритие предпазва зърното и поддържа гърдите сухи. 

Уникалният дишащ, водоустойчив слой запазва дрехите защитени, а кожата суха и обгрижена. 

Подплънките са с практичен дизайн и удобна анатомична форма, която следва извивките на женските гърди за максимален комфорт и полезност. 

Някои подложки са обогатени с антибактериално покритие, за да подпомогнат кърмачките в поддържане на перфектна лична хигиена. Допирайки меката повърхност на подплънката, кожата се чувства суха и чиста, а гърдите спокойни и подкрепени.

Подложките са дискретни и надеждни, лесно се поставят под сутиена чрез лепящи се лепенки. Не образуват забележими линии, което ги превръща в дискретен помощник в процеса на кърменето.

Изключително практични и удобни са и подложките от термогел. Когато са затоплени, те стимулират притока на кърма, а в охладен вид успокояват и облекчават чувствителните гърди. Изработени са от нетъкан филм, мека целулоза, абсорбиращ полимер и термогел, щадят здравето на майката и бебето.

Безопасната им и лесна употреба е проектирана от световно утвърдени марки – Philips AVENT, Tommee Tippee, BebeDue, Chicco, DrBrown’s, NUK, специализирани в изработката и подбора на аксесоари за активно кърмещи мами, за тяхната защита и удобство.

Доверете се на качеството им, за да не изпадате в неудобни ситуации.

Разгледайте разнообразието от продукти на нашия сайт KIDSO.BG. 

Нямаме търпение да ви спечелим с разнообразие, качество и конкурентни цени.

Продуктът е добавен към желани продукти