Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 15 лв.

Протектори за зърна

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Кърменето е естествен процес, който често изисква определено време, за да свикнат един с друг мама и бебко. Предварителната информация и подготовка помага на майката да се наслаждава на кърменето. Но съществуват и ситуации, в които процесът на хранене и взаимният комфорт майка – дете трябва да бъдат подпомогнати.

При разранени или възпалени зърна, специалистите препоръчват като временно решение използването на протектори. Това са изключително тънки и фини силиконови накрайници с отвори, които предпазват свръх чувствителните зърна и същевременно гарантират близкия контакт между майката и детето при кърмене. Запазване на допира кожа до кожа, вдишването на майчиния аромат стимулира лактацията, укрепва връзката между мама и новороденото съкровище, стимулира синтеза на хормоните, които отговарят за отделянето на кърма.

Правилно сложени, протекторите улесняват хранителния процес. Доказано облекчават майчиния дискомфорт. 

Изберете форма, която да пасне на размера на вашите зърна и нужди – ще намерите продукти с иновативна триъгълна форма или като пеперуда, които запазват директния контакт. 

Изработени са от ултра фин, чист и лек медицински силиконов материал, за да може бебето да усеща мириса на майчината  кожа, а така продължава да стимулира притока на кърма, докато суче.

Макар да са напълно безвредни и практични, протекторите за зърна са предназначени за временна употреба. 

Препоръчително е да се използват след консултация с лекар, а след завършване на успешното лечение, плавно и своевременно да се преустанови употребата им.

Ние от KIDSO грижливо сме подбрали протектори на световноизвестните марки Chicco  & Philips AVENT. За да сме сигурни в безкомпромисното качество на продуктите, произведени съгласно всички законови директиви за сигурност и безопасност на бебешките продукти и принадлежности в ЕС.

Продуктът е добавен към желани продукти