Филтриране по
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
6 лв. 65 лв.

Еднократни пелени

Показани са 1-20 от общо 60 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Пелените са обект на строг контрол при производство и минават многократни проверки и сертифицирания.  Всички тези регулации и сертификати са записани на опаковката на продукта.

Съхранявайте пелените далеч от източници на топлина Съхранявайте пелените на сухо място.  Пелените абсорбират влага дори от въздуха Дръжте ги далеч от прахове за пране, онекотители, ароматизатори и други източници на миризми Пелените се съхраняват при температура до 29 градуса

През първите месеци можете да достигнете до 10 пелени за 24 часа .  Често (но не винаги) бебетата дават сигнал, че е време за смяна.  Пелената се сменя при намокряне. Типични времена за смяна са преди или след хранене, след изхождане, преди заспиване, след сън и преди излизане.

Винаги използвайте пелена, която е по размера на бебето : По-малките пелени могат да предизвикат зачервявания и протривания по кoжата По-големите пелени може да оставят отвори около кръста или краката, което да предизвика пропускане Пелените имат размери и описание , кой размер на колко килограма съответства.  Следвайте тази размерна таблица .

Пелените съдържат гелообразен материал, който абсорбира до 30 пъти теглото на гела . Този материал се използва в хигиенни продукти повече от 30 години и е доказано безвреден.  Понякога по бебешката кожа може да откриете малки топченца – това са частици от абсорбиращия гел .  Махнете ги нежно от кожата на детето.

Пелените за еднократна употреба преди всичко ще осигурят на вашето бебе максимален комфорт и сухота без протичане.

  • Те са проектиране с абсорбиращо ядро, което превръща течността в гелоподобна маса
  • Деликатната му мембрана отвежда влагата във вътрешния слой и служи като защитна бариера между мокротата и деликатната бебешка кожа. Тя е изработена от дишаща материя и спомага за благоприятното усещане при допир
  • Еднократните пелени и гащички са изработени с иновативна технология, която има свойствата да неутрализира миризмата, като оставя единствено нежния бебешки аромат по кожата.
  • Закрепянето им става мигновено с помощта на залепящи странични ленти или чрез обуване във вид на закачливи гащички за немирни бебета.
  • В зоната на краката разполагат с ластични ленти, които прилягат комфортно за по-голямо удобство и имат свойството да задържат както пелената на място, така и самата влага.
  • Вашето дете може да се наслаждава на своя спокоен сън през цялата нощ, защото пелените имат функцията да задържат влагата до 12 часа без никакво протичане и неприятни изненади.
  • Моделите са съобразени с възрастта и бързото наддаване на бебета като са приспособени от различни размери: 1, 2, 3, 4, 5, и 6. Те съвместяват различни месеци и имат голям обхват на килограми.
  • Също така имат дизайнерска изработка и мотиви като моделите на световната марка Pufies с невероятни щампи, които радват майки и бебета по цял свят. Предоставени и от други висококачествени брандове, като Pampers и Bambo Nature, пелените изразяват тяхната мисъл и нежна грижа на бебета и тяхната деликатна защита.

За качеството на моделите, производителите се придържат към нормираните световни изисквания чрез тест качество и строг контрол. За тази цел пелените не съдържат съставки като парфюми и лосиони, токсини, алергени, латекс и други елементи с нещадящ бебешката кожа ефект.

Продуктът е добавен към желани продукти