Филтриране по

Години

Виж още Виж по-малко

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 65 лв.

Еднократни пелени

Показани са 1-20 от общо 57 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Пелените са обект на строг контрол при производство и минават многократни проверки и сертифицирания.  Всички тези регулации и сертификати са записани на опаковката на продукта.

Съхранявайте пелените далеч от източници на топлина Съхранявайте пелените на сухо място.  Пелените абсорбират влага дори от въздуха Дръжте ги далеч от прахове за пране, онекотители, ароматизатори и други източници на миризми Пелените се съхраняват при температура до 29 градуса

През първите месеци можете да достигнете до 10 пелени за 24 часа .  Често (но не винаги) бебетата дават сигнал, че е време за смяна.  Пелената се сменя при намокряне. Типични времена за смяна са преди или след хранене, след изхождане, преди заспиване, след сън и преди излизане.

Винаги използвайте пелена, която е по размера на бебето : По-малките пелени могат да предизвикат зачервявания и протривания по кoжата По-големите пелени може да оставят отвори около кръста или краката, което да предизвика пропускане Пелените имат размери и описание , кой размер на колко килограма съответства.  Следвайте тази размерна таблица .

Пелените съдържат гелообразен материал, който абсорбира до 30 пъти теглото на гела . Този материал се използва в хигиенни продукти повече от 30 години и е доказано безвреден.  Понякога по бебешката кожа може да откриете малки топченца – това са частици от абсорбиращия гел .  Махнете ги нежно от кожата на детето.

Еднократните пелени са много лесни за употреба. Те улесняват грижите за детето. Заради бързината при поставяне и смяна са предпочитан начин за отглеждане на бебета. Еднократните пелени са много хигиенични и с тях няма риск от замърсявания или инфекции при бебето. Леки са и са удобни за съхранение и са удобни при разходки и пътуване.

Те са на достъпна цена и за това са се наложили по цял свят като стандарт за отглеждането на децата.

Еднократните пелени дават най-добър комфорт и пълна свобода на движението за Вашето бебе. Еднократните пелени осигуряват отлична абсорбция и защита от протичане. Повечето пелени са от специални дишащи материали и държат кожата на бебето суха, като осигуряват деликатна грижа и гарантират здрава и гладка бебешка кожа без зачервявания и раздразнения.  Специалните абсорбиращи сфери в основата на пелените попиват отлично (те имат високо абсорбиращи свойства) и това гарантира суха кожа по всяко време.

Продуктът е добавен към желани продукти