Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 42 лв.

Многократни пелени

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Ако ще ги използвате през цялото време ще са Ви необходими 15 до 20 пелени . Ако ги използвате в активните часове за детето ще са Ви необходими между 8 и 10 пелени . След няколко пранете, пелените започват да абсорбират повече. Максималните абсорбиращи качества на пелените се постига около третото пране.

Категорично да. Дори ако изчислите разходите за ток и вода за пране пак са много по-изгодни от еднократните пелени. В допълнение те са и много поекологични. Те са много добра алтернатива и при това с неголямо неудобство в употребата им.

Многократните пелени се сменят на период от 2 до 4 часа.  Ако отделителната система на детето работи по-интензивно, възможно е да е нужна и по-честа смяна.

Противно на общото мнение, съвременните многократни пелени са много по-евтини и хигиенични от еднократните. В допълнение на това, не изискват много време и усилия за почистването им.

Преди да въведете в употреба многократната пелена е нужно тя да премине през два перилни цикъла на автоматична пералня . Както при хавлиените кърпи, многократните пелени не абсорбират влага преди да бъдат изпрани.

Свързани блог публикации

Многократните пелени сa екологични.  Еднократните пелени се разграждат изцяло след 200 години. 

Генерирате по-малко боклук.  Представете си колко еднократни пелени използвате за една седмица, умножете ги по 52 седмици в една година.  Сега можете да си представите количеството боклук, което генерирата.  Вашият въглероден отпечатък върху Земята е по-малък с многократните пелени..

С многократните пелени пестите пари.

Многократните пелени са направени от памук.  Това означава, че кожата диша по-лесно.  Това е гаранция за по-малко кожни раздразнения и възпаления.

Използването на многократни пелени е предпоставка детето да се научи по-бързо да използва гърне.  Чувството за „мокро“ с тези пелени е по-осезаемо и преминаването към използване на гърне става по-лесно.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими