Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

46 лв. 48 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Килими за игра

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Не .  Уговорката е, че килимът трябва да е чист и изисква регулярна поддръжка.  Килимът трябва да се пере периодично един или два пъти в годината и да се чисти с прахосмукачка поне веднъж седмично .  Тези препоръки са относителни, тъй като различните места имат различна запрашеност и съответно различна нужда от почистване. В помещения с климатизация е измерено, че съдържанието фини прахови частици е по-ниско в помещения с килим, от колкото в помещения с твърд под.  Причината за това е, че килимът действа като филтър на въздуха.

Килимът дава топлина и комфорт.  При прохождане на детето се препоръчва то да се среща с различни повърхности, за да свиква да се справя и движи както по твърд, така и по мек под.  Килимът е подходяща „подложка“ за сядане на пода, пълзене и игра .  При падане върху килима, детето няма да се нарани.

Най-често това са килими изработени от полипропилен (PP) .  Тази нишка е изкуствена, но не позволява развитието на бактерии и акари .  Тя е здрава и прави килима по-износо-устойчив.  В болшинството от случаите е обработена химически и не позволява попиването на замърсявания в дълбочина Вълната е естествен материал и също е добра алтернатива.  Внимавайте за качеството на вълнените килими .  По-ниското качество има т. наречения peeling ефект – от килима излизат постоянно влакна.  Това може да доведе до раздразнения в дишането на детето.

Не .  Колкото по дебел е килимът толкова по-трудно е почистването му.  При дебелите килими по-трудно се достига в дълбочина до основата , следователно по-трудно се почиства проникналата прах в дълбочина.  Дебелите килими са по-трудни за пране, по тежки са и по-трудно съхнат след пране. Дебелите килими могат да се окажат препятствие за детето – особено в периода на прохождането му.

Максималната дебелина за килим, докато отглеждате малко дете се препоръчва да не надвишава 15 мм.

Свързани блог публикации

Въпреки че в момента твърдата дървесина е най-популярният избор при изграждането на подовите настилки, определено това не е нещото върху което бихте искали децата ви да се търкалят или пълзят. Това от своя страна обаче не означава повторно да замените пода, тъй като инвестицията ще бъде твърде скъпа.

Днес съществуват други алтернативни варианти, които са едно забавно и рентабилно решение на проблема, а това са именно килимчетата. Те даряват децата с достатъчно място върху което могат да играят и да се веселят. Изборът на килим понякога не е толкова лесен, колкото първоначално звучи.

Преди да вземете крайно решение относно неговият стил и материя ще трябва да измерите наличното пространство с което ще можете да работите. Освен това разгледайте и положението на мебелите в стаята, за да определите от какъв точно размер имате нужда.

Килимите винаги трябва да бъдат достатъчно големи, за да могат едновременно да изглеждат прилежно и да са практични за малчуганите. Ако пък търсите нещо нестандартно винаги може да се обърнете към килимите за игра.

Те са напълно идентични с обикновените, но притежават една разлика. Точно поради нея тези приспособления са любими на всички деца. Килимчетата за игра разполагат с брилянтни украси и цветове, като върху някои дори има дигитално напечатани образи или обекти.

С тях детето ви ще може да се забавлява по цял ден и заедно с това ще се намира в пълна безопасност. Колкото и да не осъзнават пълзенето по подовата настилка може да бъде доста опасно за тях. 

В повечето случаи те могат да се наранят, поради твърдостта на повърхността под тях или да изстинат. И двата случая е желателно да бъдат избягвани, а за тази цел се нуждаете от мекото приспособление.

Сред мнозинството от продукти на пазара предполагаме, че сте доста объркани и не знаете към кого да се обърнете. Посещавайки онлайн магазинът на Кидсо обаче ще откриете всичко от което се нуждаете.

Те разполагат с богата гама от килими за игра, които притежават стилен и красив дизайн. По този начин украсяването на стаята на вашето дете ще бъде изключително лесно. Също така е важно да уточним, че артикулите им са изградени от високонадеждни и безопасни материали, гарантиращи комфорт.

Оформлението на цените зависи главно от размера на килима. Но въпреки това е напълно възможно да откриете точният продукт на по-ниска цена от 50 лв.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими