Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

22 лв. 86 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нощни лампи

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Нощните лампи са източник на спокойствие за деца, които се страхуват от тъмното или от чудовища. Малките деца и бебета нямат такива страхове. Подобни притеснения биха могли да се появяват при децата от две или три годишна възраст?

Нощната лампа е нужна на майката , не на детето. При нощните кърмения приглушената светлина помага на майката да се ориентира по-бързо и лесно. Като цяло светлината през нощта дава грешен сигнал до човешкия мозък. Така организмът произвежда по-малко мелатонин . Това води до: по-трудно заспиване по-лек сън и съответно неотпочиналост раздразнителност нервност

Научните изследвания сочат, че приглушената червена и оранжева светлина е най-подходяща. Това е и логично заключение – помислете какъв е цветът на залеза на слънцето.

Нощната лампа, произведена съгласно добрите технологични стандарти, работи със слаба лед светлина и не е опасна. Тя може да функционира между 8 и 10 часа без да загрява или да предизвика каквато и да било опасност.

Свързани блог публикации

С подрастването на вашето дете ще наближи момента, в който вече ще е време да го отделите в негова собствена стая. Първоначално преместването може да бъде притеснително за него, но за сметка на това вие ще обзаведете стаята, за да бъде максимално приветлива и приятна.

По този начин ще гарантирате неговото удовлетворение и следователно помещението ще се превърне в любимо място или крепост, предоставяща му утеха и уединение. Разбира се обаче постигането на това няма да бъде толкова лесно от начало.

Първите евентуални проблеми, които може би ще изпитате са свързани с неговият сън. Вероятността малчугана да се страхува и да не може да заспи, тъй като е далеч от вас е по-висока от всякога. За преодоляването на това препятствие вие трябва да го снабдите с възможно най-много играчки и принадлежности за сън.

Към това число добавяме и нощните лампи. Те са специално предвидени за това и следователно излъчват слаба светлина при която е напълно възможно да се заспи, защото тя придава успокоение. Ако все още не разполагате с това приспособление ви съветваме да го закупите още сега преди да сте обзавели бъдещата стая.

Оставайки на страницата върху която се намирате в момента ще разполагате с уникалната възможност да разгледате едни от най-удивителните нощни лампи. Онлайн магазинът на Кидсо се състои от всичко необходимо за полагането на адекватни грижи за вашето подрастващо дете. 

В конкретната категория ще попаднете на следните артикули :

  • Лед нощни лапми
  • Музикални нощни лампи
  • Нощни лампи с различни форми на животни

Всяка една от тях разполага с неповторим дизайн и редица преимущества. Производителите заели се с тази отговорна задача са съответно – Chicco, BebeDue, Dino Toys и много други. Тяхната основна цел е да създадат лампа, която е забележително приятна за децата. 

В това отношение се справят изключително добре и за типичен пример можем да ви дадем прожекторната лампа на марката – Chicco. Нейната структура е доста иновативна и поради това е често предпочитан продукт. Изградена е от надеждна пластмаса и заедно с това издава мелодии и звуци.

Гласувайки доверие на Кидсо, спокойният сън на вашето момче или момиче е максимално гарантирано. С функционалните приспособления тъмнината и заспиването вече няма да представляват проблем. Именно поради това ви препоръчваме да не се двоумите повече и да поръчате още сега.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими