Филтриране по

Брандове

Виж още Виж по-малко

Цена

7 лв. 20 лв.

Слънцезащита

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Като признат производител на продукти за защита на бебешката кожа, магазинът залага на Бочко – българска марка с усет към създаването на правилните средства за нейната деликатна грижа. Предлаганите модели за слънцезащитен крем са създадени по висококачествени формули за предпазване в дълбочина и предотвратяване на нежелани ефекти от вредното слънчево влияние.

Чрез нежно нанасяне гладката консистенция оставя водоустойчив слой по кожата, който гарантира защита чрез активните си съставки от физични и химични филтри. Наличието на минерали с естествен произход и витамин Е са от основно значение, заради свойството да създават липиди в кожата.

Това се вещества, които я хидратират и поддържат нейната еластичност, стимулират растежа и обновяването на клетки. Чрез състава от безвредни химични филтри мазилата имат свойството да абсорбират UV  лъчите и да неутрализират техните вредни облъчвания.

Точното съотношение на тези съставки и наличието на глицерин задействат естественото овлажняване на бебешката кожа, служат за висока защита и имат успокояващо действие върху раздразнени места. Придават на кожата мекота, правят я гладка и мека.

Препоръчва се обилно количество от крема при нанасяне, защото при по-малко от необходимото може да се нарушат защитните и предпазни функции. Той се абсорбира бързо от кожата и не оставя неприятни следи. За по-сигурна защита продукта се нанася многократно след продължителен престой във вода или в следствие на изпотяване и изсушаване на кожата.

Той е базиран на дерматологични тествания и не оказва благоприятно влияние на бебешкия и детски организъм. Подходящ за външна употреба, продуктът е  наложително да се държи на недостъпни за децата места и да се съхранява по зададените от производителя указания.

Това весело, емблематично за марката животинче е познато на хиляди родители и деца, което е доказателство за неговата употреба и сигурен източник на качествена защита.

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими