Тип: каша
Възраст: 3-5 месеца
Опаковка: кутия
Разфасовка: 200 гр.
Състав: съставки от биологично производство. 100 % оризово брашно*, витамин В1.
Съдържа: съставки от биологично производство.
Не съдържа: добавена захар.
Начин на проготвяне: 100ml вода + приблизително 2-3 пълни супени лъжици каша на прах. 1. За всяко хранене се кипва прясна вода. Охлажда се до около 50С(градуса); 2. Горещата вода се отмерва и се сипва в съда, в който ще се приготвя кашата; 3. Към водата се прибавят 2-3 супени лъжици каша на прах и се разбърква; 4. По желание се добавя 100g ниско алергично плодово пюре HiPP (например круши „Уилям Крист“) и се разбърква с чаена лъжичка рапично олио; 5. Оставете кашата да престои около 1 мин. Докато набъбне и се постигне желаната консистенция. Проверете температурата; *за най-добро разтваряне не използвайте твърде гореща вода. Начин на приготвяне с преходно мляко : 3-4 с. л. (20g) суха каша се прибавя към 200ml. HiPP преходно мляко (в пропорция , както го приготвяте за пиене), което използвате към момента. Внимателно разбъркайте . Оставете кашата 1-2 мин. За да добие необходимата гъстота. Преди хранене обезателно проверете температурата. Начин на приготвяне с вода и пълномаслено мляко: Кипнете 100 ml пълномаслено мляко и 100ml вода и след това охладете до 50С(градуса). Изсипете течността в купа и добавете 20гр.(2-3 с. л. ) суха каша. Внимателно разбъркайте. Оставете кашата 1-2 минути за да добие необходимата гъстота. Преди хранене обезателно проверете температурата.
Хранителна информация: на 100 g:
Eнергийност К kal 1608 kJ / 379 kcal
протеин, g. 7.3
въглехидрати, g. 85.1
- от които захари, g. 0.3
мазнини, g. 0.7
- от които наситени, g. 0.1
хранителни фибри, g. 1.4
натрий, g. < 0.02
витамин B1, mg. 1.3
Съхранение: съхранявайте кутията на стайна температура (максимум 25°С). Отворената опаковка трябва да се употреби в рамките на 3 - 4 седмици.
Допълнителна информация: био инстантна каша ориз, за бебета след 4 месеца.Можете да я приготвите с мляко за кърмачета, с вода или с пълномаслено прясно мляко.
Начин на приготвяне: Начин на приготвянe с вода: 100 мл. вода + приблизително 2-3 пълни супени лъжици каша на прах. 1. За всяко хранене се кипва прясна вода. Охлажда се до около 50°C. 2. Горещата вода се отмерва и се сипва в съда, в който ще се приготвя кашата. 3. Към водата се прибавят около 2 – 3 супени лъжици каша на прах и се разбърква. 4. По желание се добавя 100 гр. ниско алергично плодово пюре HiPP например круши „Уилям Крист” и се разбърква с чаена лъжичка рапично олио. 5. Оставете кашата да престои около 1 мин., докато набъбне и се постигне желаната консистенция. Проверете температурата. *за най-добро разтваряне не използвайте твърде гореща вода. Начин на приготвяне с преходно мляко: 3 - 4 с.л.20гр суха каша се прибавя към 200 мл. HiPP преходното мляко в пропорция, както го приготвяте за пиене, което използвате към момента. Внимателно разбъркайте. Оставете кашата 1-2 минути за да добие необходимата гъстота. Преди хранене обезателно проверете температурата. Начин на приготвяне с вода и пълномаслено мляко: Кипнете 100 мл. пълномаслено мляко и 100 ml вода¹ и след това охладете до около 50°C. Изсипете течността в купа и добавете 20 гр 3 – 4 с.л. суха каша. Внимателно разбъркайте. Оставете кашата 1-2 минути за да добие необходимата гъстота. Преди хранене обезателно проверете температурата. ¹Добавянето на вода е необходимо с цел редуциране на съдържанието на белтък в кравето мляко до ниво подходящо за деца!
Моля спазвайте внимателно инструкциите за приготвяне и дозировка. Винаги давайте кашата с лъжица. Съхранение: Съхранявайте на сухо и на стайна температура до около 25˚С. Съдържанието на отворения пакет може да използвате до 3-4 седмици. След всяка употреба затваряйте плътно пакета.
Държава на произход: Германия