• Намалена цена

Класически бумеранг - зелен

F1803_GR
Trustpilot stars
Цена: 2,63  лв
2,99 лв
Спестявате 0,36 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят Зелен
Пол Унисекс

Години: 3+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: на опаковката: 27.9 х 1.1х 22,1 см
Тегло на продукта: 0.040 кг
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Бумерангът с класическа форма на Kings Sport е забавна, динамична и съвременна интерпретация на занимателна игра за играене на открито, популярна от векове по целия свят.

Професионално проектираният бумеранг е отлично забавление за всички членове на семейството. Той е изработен от олекотена, безопасна и максимално безвредна пластмаса, гарантираща правилна траектория и стабилен полет и в двете посоки. Формата и материалът за изработка на играчката осигуряват улеснено улавяне дори и за ръчичките на най-малките.

Бумерангът се предлага в различни цветове и е подходящ за деца над тригодишна възраст. Подробните инструкции за употреба можете да прочетете на гърба на опасквката.

Ползи: В исторически план, бумерангите сa имали най-разнообразни приложения. Те са използвани като ловни и бойни оръжия, ударни музикални инструменти, уреди за разпалване на огън, примамки за лов на птици и играчки за забавление на малки и големи. Съвременната цивилизация е обезсмислила почти всички останали приложения на бумеранга, като на дневен ред остава само едно – забавлението.

Най-важната особеност на бумеранга е, че той се връща обратно на мястото, от което е бил хвърлен. На базата на това свойство, могат да бъдат организирани различни видове занимания със състезателен характер: бързина и точност на връщането, хващане с трик, максимална продължителност на полета, издръжливост и т.н. Според начина на игра с бумеранга, той може да развива различни умения в играча – мускулна сила, точност, съобразителност, ориентация в динамична ситуация и т.н.

Все по-често срещани са игрите с бумеранг не само със занимателна, а и със състезателна насоченост. Според Австралийската бумеранг асоциация, хвърлянето на бумеранг вече спокойно може да бъде определено като световен състезателен спорт. То може да бъде практикувано както индивидуално, така и групово, а съвременните турнири се играят на поле с маркирани концентрични кръгове.

Макар и максимално безопасни, бумерангите за деца все пак са в състояние да причинят нараняване по време на полет. Ето защо е добре да прочетете добре инструкциите на производителя, както и да обясните на детето си принципите на играта, за да му помогнете да избегне неприятни ситуации.

Светла Димова
2021-08-16 19:22:19
Comment rating
Добро попадение
Добро попадение за символична цена!

Звезделина Ненова
2020-07-12 11:39:00
Comment rating
Занимателна играчка е този бумеранг. Хареса се от всички приятели на сина ми и всеки ден се събират да си играят. Лети изключително добре, не съм и очаквал за тази цена да се сдобием с толкова високо качество. Не мога да се оплача, силно препоръчвам за момчета и за момичета.

Валентина Кендерова
2020-07-11 10:55:00
Comment rating
Продуктът е със симпатичен дизайн, а благодарение на цветовете, не сме го губили и в тъмното. Децата играха с него на морето, така че спокойно може да се използва не само на сушата, но и във водата. Лек е и достатъчно малък, че да могат и най-малките да се забавляват.

Дафне Лилова
2020-07-10 19:10:00
Comment rating
Бумерангът е лек, така че не се притеснявам когато децата ми си играят с него. Не се е случвало някой да пострада, въпреки че играят с него всеки ден. Безопасен е и за малките дечица, тъй като не е голям и им е удобен за хващане.

И. Карастоянова
2020-07-07 15:20:00
Comment rating
Много хубав бумеранг! Дизайнът е много симпатичен и на дъщеря ми най-много й харесва, че лети за дълго време и нависоко. Не е тежък, така че няма риск децата да се наранят като играят. Играе с него дори вкъщи и засега нищо не е счупила, затова съм доволна!

В. Колчагова
2020-07-05 20:26:00
Comment rating
Изключително изненадана съм от това колко надалеч лети бумерангът. Не очаквах много, имайки предвид ниската цена, но определено е много сполучлива покупка. Децата ми играят с него на двора почти всеки ден и са много доволни от новата си играчка.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими