Чанта за биберони от серията Life in the air

23_6536
Trustpilot stars
Цена: 34,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Унисекс
Цвят син

Цвят: Черен
Възраст: 0+ години
Пол: Унисекс
Форма: кръгла
Съдържание: 1 бр. чанта
Не съдържа: ВРА
Могат да се стерилизират: не
Възможност за почистване в съдомиялна машина: не
Материал: 50% памук, 50% полиестер
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Изключително практичната чантичка за биберон от tuc tuc представлява неотразимо решение за родителите, които търсят удобство и функционалност. Снабдена с широко отварящ се цип и велкро на дръжката, чантичката е проектирана така, че лесно може да се закачи на дръжката на количката, предоставяйки максимална удобност и лесен достъп до биберона.
Това компактно аксесоарче не само че е изключително функционално, но също така е и модерно. Стилният дизайн от tuc tuc придава на чантичката едновременно практичен и елегантен вид, което я прави подходяща за всяко обличане на вашето бебе. Благодарение на подбрания материал - външна материя: 100% полиестер, подплата: 100% полиестер и пълнеж: 100% полипропилен, този аксесоар е издръжлив и лесен за почистване.
Размерите на чантичката са много удобни - с диаметър 8,5 см и височина 8 см, тя е достатъчно просторна, за да побере биберон и други необходими аксесоари. Така че, независимо дали сте на разходка в парка или по пътя до детската градина, тази чантичка е идеалното решение за поддържане на бебето ви щастливо и удовлетворено.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими