• Намалена цена

Цветна маса за рисуване Magic

628-85
Trustpilot stars
Цена: 23,79  лв
33,99 лв
Спестявате 10,20 лв
Спестявате 30%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.2 кг

Вид: Маса за рисуване
Серия: Magic

Години: 3+ години
Брой аксесоари: 9 бр. (дъска, крачета, печати, писалка)
Размер: 85 х 37 х 57 см
Материал: пластмаса
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Забавление и творчество са винаги на първо място с Magic 2 in 1 Дъска за рисуване - перфектна играчка, която ще вдъхнови младите художници на възраст 3+ години. Тази интелигентно проектирана дъска предоставя най-доброто от два свята - функционална маса за рисуване и удобна дъска, всичко в едно.
???? Двойна употреба ????
Magic 2 in 1 Дъска за рисуване се превръща в най-добрата маса за рисуване за вашето дете или дори само в една дъска за рисуване, в зависимост от нуждите. Когато се използва като маса, децата могат да се насладят на комфортно работно пространство, което стимулира тяхната креативност и въображение. А когато желаят да рисуват на дивана или в градината, просто преместете дъската и вече сте готови за нови творчески приключения.
???? Лесна за носене ????
Снабдена с практична дръжка, Magic 2 in 1 Дъска за рисуване прави носенето и пренасянето на детските творби лесно. Този ергономичен дизайн позволява на децата да носят своите любими рисунки и произведения навсякъде с тях, където и да отиват.
???? 3 печата и химикал ????
Magic 2 in 1 Дъска за рисуване идва с 3 различни печата, всеки със своята уникална форма, които допринасят за по-разнообразни и забавни рисунки. Всеки печат има свое предназначено място на дъската, което прави организацията на инструментите по време на игра лесна и забавна. Пък ако искате да разгърнете своето въображение, химикалът и празната страна на дъската са там, готови да бъдат запълнени с безкрайни творчески идеи.
Magic 2 in 1 Дъска за рисуване е идеалното решение за подпомагане на развитието на децата, като ги насърчава да изразяват себе си чрез изкуството. Не само че предоставя забавление и развлечение, но и насърчава координацията, творческото мислене и усъвършенстването на моториката. Тази дъска е перфектният начин да влезете в света на изкуството с вашето дете и да създадете незабравими спомени заедно.
Позволете на вашето дете да открие магията на рисуването с Magic 2 in 1 Дъска за рисуване и видите как се разцъфва техният талант и креативност пред вашите очи!

Джулиана Ковачева
2022-02-26 22:26:41
Comment rating
Полезна и практична маса
Изключително полезно е да се закупи тази маса. Малката ми дъщеря рисува само върху нея и веднага се изтрива след това, докато преди драскаше по стените и нямаше махане.

Ангелина Казакова
2020-12-03 20:23:06
Comment rating
Дъска за рисуване
Поръчах за подарък. Детенцето е възхитено и щастливо.Препоръчвам ????

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими